bebeqiminannesi Ben artık çok zorlanmaya başladım.. Hem bedenen hemde psikolojikmen kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. Korku, endişe, heyecan, merak, ağrı sızı daha sayamadığım çok şey.. Asla şikayet değil tabi ki bin şükür Rabbime sizde durumlar nasıl 💙
Nilssu bebeqiminannesi tam sizin haftanızda başladı artık doğurmak istiyorum diye diye 39. Haftama geldim 😀 hala doğurmadım
Burcu-2634 bebeqiminannesi ağrıyı sızıyo geçtim de ne zaman doğacak belirsizliğinden gittim sezeryan günü aldım beyler paşalar gibi geziyorum evde şuan ama doğuma 2 3 gün kala heralde korkudan masa altından çıkmam 😂 kaldı 16 gün
bebeqiminannesi Nilssu Yaa bende öyle demeye başladım bakalım kaçıncı haftayı görecez 39 olmuşsunuz sizinki her an sürpriz yapabilir normal doğumsa eğer 😇
bebeqiminannesi anne96 bi yandan çok korkuyorum bii yandan artık doğurup rahatlasam diyorum değişik bir ikilem.. Başıma ne geleceğinide bilmiyorum bu ara çatı muayenesine bii takılı kaldım nasıl olacak acır mı diye çok korkuyorum
bebeqiminannesi Burcu-2634 Hahahha 😂 sayılı gün çabuk geçermiş sezeryanda planlı korku resmen ayy benim nasıl olacak hiç bilmiyorum şuan bekliyoruz bakalım 😬
Gulergulmez bebeqiminannesi 36+2yim, aynı durumdayım.Bir yanım biraz daha dursun gelişsin diyor, bir yanım bir an önce doğsun kendime geleyim.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin🤲
bebeqiminannesi Gulergulmez Aynı duygu ve düşünceler içindeyiz çiçeğim.. Amiin çook amin inşaAllah bu kadar hafta dayandık bundan sonrasınada dayanırız inşaAllah yeter ki sağlıkla gelsinler haklısın 🤍
Gulergulmez bebeqiminannesi geçen hafta gittiğimde doktorum 13 eylülde alırız eğer kendi daha önce gelmek istemezse dedi, salı yine kontrolüm var, sanki hiç geçmiyor zaman…
bebeqiminannesi Gulergulmez Sağlıkla çok kolay bir şekilde gelir inşaAllah bende 15 Eylül de gelsin çok istiyorum evlilik yıl dönümümüz ama tabi nasip kim bilir ne zaman 🫶🏻
bebeqiminannesi Burcu-2634 Bende sizin arkanızdan düşürcem gibi doğurduktan sonra haber verin ona göre düşüreyiiim 😬😂
bebeqiminannesi Suleakblt ayy 36. Haftada normal gelebiliyor mu yani bende henüz erken diye hazırlıklarımı tamamlamamştm
Bunyamin_im Bilenler fikir bildire bilirmi? 35+5 olduk arabayla uzun yola çıkmakda sakınca varmı acaba? Bu zamana kadar çoookkk fazla gezdim Hiç durmadim. Uzun yolculuk yapmayi dusunuyoruz. sakıncası olurmu??
bebeqiminannesi Bunyamin_im ben evin içinde oturup kalkarken yatarken çok zorlanıyorum arabada uzun yol uzun süre oturmak sizi rahatsız edebilir bence. Ben rahatsız oluyorum kemiklerim batıyor arabada kısa süreliğine de otursam
Suleakblt bebeqiminannesi geldi valla hastaneye gittiğimde 4 cm açıklığım vardı zaten suyum gelince gittim o şekilde gelişti hazırlıkları tamamla bence bende son anda tamamlamış oldum çantayı