Öncelikle beni düşünen bana destekte bulunan, öneri veren, kendilerini benim yerime koyup yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim Allah razı olsun, diğer bir konuyada gelecek olursak eşim almıyor? Ama neden almıyor? Oraya kocaman yazmışım sebebi 15 gün kısa bir süre doktor zaten sana gittiğimizde bunu vermeyecek başka bişey verecek diye, almıyor diye, ayrıca benim sorunum yada size sorduğum eşimin almadığı değil, benim kaygım ve endişem acaba bu süre içerisinde bir şey olur mu, gereksiz yorumlarınız beni hayretler içerisinde bıraktı burası laf sokma yeri değil birbirimize destek çıkma, öneride bulunma yaşadiysaniz bilgi verme yeri, yani arkadaşlar sizin hayatınızda eşlerinizde 4-4 lük anlaşıldı hiç sıkıntı çekmemiş yada yaşamamişsınız bazı şeyler insanları kırmadan da söylene bilir, yada söylenen şeye odaklı yorum yazıla bilir, bazen elinde ola biliyor bazende olmaya biliyor, siz 7/24 mü iyisiniz hiç mi kötü bir gününüz kötü biseyiniz olmadı hayatınız hep mi iyi geçti anlamadım, bu ay sıkışığız buda insan olana gayet normal bir şey garipsenecek bir tarafı yok bazılarınız gerçekten kötüsünüz kendinizin farkında olun Rabbım hidayet versin, ha bir gün eliniz daralirsa aklınıza bana yaptığınız yorum ve benim size yaptığım yorum gelsin sizi vicdanınıza bırakıyorum… Yorum yapmak için yorum yapmayın.
birine bi faydanız dokunacaksa yorum yapın! Hiç hoş degil