Folik asit kullanmayı kaçıncı haftada bıraktınız ? Devam edenler var mı ?
Folik asit ?
Byzctn 12de bırakdım, doktorum bırakmamı soyledi
Byzctn 13. Haftada bıraktım 20. Haftada imom a başladım onun da içşnde aynı ölçüde folik asit var doğuma kadar da kullanıcam
13.haftada bıraktım
Muhammedamine imomın bi yararını gordunuzmu
Elyfnagme canım ne gibi bir yarardan bahsediyorsun ?
Elyfnagme gecen hafta doktorumla konuştum.imom icin.bana dediki biz herkese vermiyoruz.devlet karsilamiyor ucretli diye almayanlarda oluyomus.rutin verilen birsey degilmis.ama doktorum şunu soyledi ben hamile olsam içerim o yuzden sana da içmeni tavsiye ediyorum dedi.ben 16.haftamdayim ve basla dedi
Ruzgarr bende halsizlik cok fena. İşimi bile yapamıyorum. Doktorum vitamin yazdı ama burda bulamadım. O yuzden benzerini alabilirsin dedi. Acaba gercekden bu yonden yararı oluyomu olmuyomu diye merak ettim
Muhammedamine halsizlige iyi geliyomu mesela, kendinde bi degisiklik daha enerjetiklik hissediyormusun? 🤗
Elyfnagme sen kaç haftalıksın buna bağlı sanırım bebeğin daha küçük 16. Haftadan sonra gebelik belirtileri azalıyor ve zaten bir enerji geliyor şimdi 26+2 haftalık hamileyim halsizlik yavaş yavaş geri geliyor ilk üç ay hastalık gibi ikinci üç ay prensesler gibiydi sanırım son üç ayda yatalak gibi geçicek 🤷♀️ Bebeğim iyi olsunda önmli değil hamdolsun her halime
Byzctn 12. Haftada bıraktırdı doktorum.
Byzctn ilk gebeligimi öğrendiğimden beri kullanıyorum ama benim folik asit Emin içinde demir vitamin B12 folik asit var bu 3 u bi ilacin içinde o yüzden hala kullanıyorum doktorun bıraktırmadı 19+1 iz 😊💙
Bn 2 haftalıkkken başladm folik aside 3 aylıkken bırakmamı söyledi Başka vitaminlere geçiş yapıldı😊❤️
Muhammedamine 13e girdim, caresi yok yani diyosun 😪 inş benşmde azalır en yakın zamanda, Allah yardımcın olsun seninde
Elyfnagme Amin canım amin . Ama imom güzel içmekte zorlanmadım içeriğide zengin bir aylık 35 tl diğerlerine göre uygun ben sabah imom gece yatmadan önce decavit içiyorum canım çünkü demir gapını içemiyorum imom al bence bebeğin gelişimi için mutlaka katkısı var
Ben hamile kalmak için de kullandım şuanda 5+1 hamileyim 12. Haftaya kadar kullanıcam inşallah