Nazlican46 Benim de ilk hamileliğimdi çok çok kız olsun istedim.Sevgili dönemimizden beri kızımız olsun istedik.Doktor 16-20.haftalarda erkek kesin dedi üzüldüm tabii.sağlıklı olsun istiyoruz da gönlümüz de kızdan yana.Ben o zamanki hormonlardan mıdır nedir çok kötü konuştum isyan ettim.Eşim kızımız olsaydı da ya hasta falan olsaydı öyle deme dedi erkek olmasına alışmıştı .Allahım bir kızım olsun da nasıl olursa olsun dedim.Neyse ki detaylı ultrasonda kızım olacağını öğrendim.Tabii benim büyük konuşmamdan dolayı çok çektik.Hem hamileliğim çok zor geçti hemde 34.haftada tansiyondan preeklampsi geçirdim erken doğum oldu düşük kilolu doğdu.He bu isyanımdan oldu olanlar diyemem ama ben kendim dersimi aldım çok şükür.2 hafta küvezde kaldı kızımı hak etmek için çok çaba gösterdim.Şu an yanımda sağlıklı çok şükür.
Yani diyeceğim o ki,
Gönlün kız istiyor olabilir Allah sana hayırlısını versin inşallah 🙏🏻
Benim duam şu ki kız erkek ayırt edilmiyormuş doğumdan sonra anladım.Allah sana gönlündekini verir inşallah kız çocuk çok güzel bişey.Erkek çocuğu yaşamadım ama elbet onun da güzelliği vardır 🙏🏻☺️