Zuhalkorkmaz2205 Ozlemirem doktor özellikle bana çay nescafe türk kahvesi iç dedi bende yeni doğurdum
Tosbik Ozlemirem çayın ne zarari olablr ki. Bu kadar ince düşünürsek herseyin orjinalini yiyip içiyor olmamiz lazim
Deletedmom15257 Zuhalkorkmaz2205 ayyy doğdu bebis 😍😍 allahim sana bebeğini bağışlasın insallah allah analı babalı.buyutmeyi nasip.etsin canim benimmm😍😘🤗
Zuhalkorkmaz2205 Ozlemirem herşeyin fazlası zarar tabi o ayrı konu da. Olsaydı iç demezdi diye düşünüyorum.i :) Günde bir kere veriyorum mama
Zuhalkorkmaz2205 Deletedmom15257 evet kuzum doğdu kavuştum 😍 beş gün oldu bugün 😇çok sağol bebeğim aminn hepimizin inşallah ❤️🙏🏽
Tosbik Ozlemirem valla tatlım açıkcası bn 31haftalik hamileyim 1gun bile şu zararli bu zararli diyip kendimi kısıtlamadim. Canim ne istyorsa yedim içtim (sigara hariç) hiiiçte bsy olmadı bebegimde bnde cok saglikliyiz. Bnce abartmanin alemi yok. Tabii bu bnm görüşüm 🤗
Melved Tosbik valla sonuna kadar katılıyorum zaten gebelikten önce de sağlıklı doğal beslenen biriydim aynen devam ettim. Çayı kahveyi de hiç sınırlamadım günde 2 3 bardak çay arada da türk kahvesi içiyorum yine. Onlar da lazım sonuçta😄