Merveyaz star3star rımel süresim var ama duygulanıp ağlarsam pandaya da dönmek istemem😂😂Yoksa kuzenim ve ya çevremde ki bir kaç kişi makyaj ve saçlar maşalı bir şekilde sezeryan doğuma girdiler😅
star3star Bukett- makyajı bilmuiorum ama oje yasak diye biliyorum olası bişeyde ilk tırnak morarırmış oyuzden görmek için sürdürmüyolar.bende hafif makyajlı girmek istiyorum özellikle fondöten ve pudralı çnkü malum havalar sıcakyanaklar domates gibi kızarıyor😄
Gamzenur0809 star3star o oje işi dogru ben vajınal kucuk bı amalıyat oldum tüm bayılttılar hemsıre asetonla geldı tırnagımdada hafıf renk var sordum bu parmagını kalp atısını ölçmek için taktıkları bişe var ya oje ile onu ölçmüyormuş galıba onun için sildirdiler😂😂😂
nonparisienne Doğum şeklim daha belli değil ama doğuma yakın, ipek kirpik, kaş boyası (microblading d e ğ i l) vs yaptırma düşüncem var, hiç makyaj yapamazsam kaşım kirpiğin bakımlı olsun öyle idare edeyim 😅
star3star nonparisienne benimde yanaklarım çok kızarır oyuzden fondöten ve pudra muhakakk sürmek istiyorum.bide habersiz foto çekenler oluyo sonrasında görünce şoklanmak istemiyorum😂
kalbimdekideniz star3star hiçbişey sürmedim. Bebişimi yanağıma koyduklarında on kat fondötene bulansın istemedim. Tamamen doğal olması çok güzel senin tenini hissetsin🥰