HavvaSonmez03 minikmucizemmmmmmm ilk başlarda erkek hissediyodum sonra elimde bi ultrason görüntüsü varmış 13 haftadan bacak arasında hiç bişey gözükmüyo o yüzden şimdi kız gibi düşünüyom değişmediyse 😇 Türkiye’de erken söylüyorlar hatta ilk başlarda tahminde bulunuyolar bu iyi bişey burda tahmin bile yok bacak arası Ap açık ortada olmasına rağmen bi tahminde bulunmadı 😂 sizin cinsiyetiniz ne öğrendiniz mi ?
minikmucizemmmmmmm HavvaSonmez03 13+4te öğrenmiştim canım kızım olacak Allah’ın izniyle son 22 günümüz kaldı 💜 inşallah sağlıklı olsunlar da cinsiyet farketmez 🤗
Eceninanne rumeeysaa ben ilk cocugumda 31 . Haftada başladım alışverişe ilk çanta almıştım daha çantam gelmeden kızım geldi o yüzden bir daha önceden bir sey almicam belki 2 hafta öncesinde alirim
minikmucizemmmmmmm HavvaSonmez03 evet beklerse son 22 her an da gelebilir 36+6 dayız 🌸 inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım miniklerimize 💜
pamukannesi25 rumeeysaa ben daha cumartesi günü başladım 27 haftalığım 😄 sadece bebek arabası ve beşiği var şu an bir de hastane çıkışı geç Mi kaldım bilmem
pamukannesi25 minikmucizemmmmmmm peg perego ypsi aldım çok araştırdım bayaa gecem gündüzüm bebek arabası olmuştu uzun süre kullanırım diye aldım bakalımm siz ne düşünüyosunuz
berfin_21 rumeeysaa 32 haftalığım yorumları okurken ben geç kalmışım diyorum ben daha yavaş yavaş hazırlamaya başlıyorum maşallah size vala😂🧿
Ceycey22 rumeeysaa ben daha ortada bebek düşüncemiz bile yokken çok beğenip almıştım birşey 🤭 bebeğimizi de öğrendiğimden beri alıyorum hep
Gny18 Qnl kız Allah iyiliğini versin emi. Benimde ikiz 32+4 şuan 😀 ben tekil gebelik sandım. Hiç korkma zaman o kadar hızlı geçiyor ki bi bakmışsın 30 lu haftalardasın inşallah selametle gelsinler. Cinsiyetleri belli mi?
poyrazvearya rumeeysaa öğrendiğim ilk günden beri alıyoruz illa pembe mavi olmak zorunda değildi benim için unisex aldık dayanamayıp
Zehraergul rumeeysaa ben 4. ay itibariyle alış verişe başladım ama kıyafet son aldığım şeylerdendi 😂 kendime bir liste yaptım alınacak A’dan Z’ye her şey. Hangi ürün indirime girdiyse onu almaya başlayarak listemi zamanla erittim :)
minikmucizemmmmmmm pamukannesi25 Baby plus Galaxy travel baktım bide kanz dgo baktım, sunny Air force da bakmak istiyorum bakalım hangisi daha iyi olur daha karar veremedim 🙄