isimyazmakzorunlumu rumeeysaa 16. Hafta cinsiyeti belli olduktan sonra. yavaş yavaş, indirim buldukça…
mimar_anne Haftada erkek olabilir demişti doktorum ufaktan başlamıştım ama yine de cesaret edip erkek kıyafetleri alamadım 13. Haftada net erkek olduğunu öğrendik ve başladım ☺️
NM_mom İlk hevesle aldığım 15. Hafta falandı cinsiyeti belli bile değildi😂 sonra 18. Hafta da cinsiyetini öğrendik bu sefer kız bebek için bir şeyler aldık. En son olarak ise dün bütün alışverişimi yaptım ve bitti💖
KayraVeAnnesi_06 12.haftamda bebek arabasını aldım 14.haftamda da unisex kıyafetler almaya başladım , çnkü cinsiyeti 16.haftada öğrendim
Seyma0323 haftada cinsiyet kesinleştikten sonra almaya başladım, şimdi 24+5 ve nerdeyse herşey hazır. Bazen sipariş etiğim ürünlerin yeni fiyatina bakiyorum ve şok oluyorum
Ozlem2206 rumeeysaa 16.haftada cinsiyeti öğrenir öğrenmez bir heveslik hemen birşeyler almıştık geri kalanını 26.haftamda başladım 30da bitirmiştim😊
durumom2022 rumeeysaa ben detaylı usg yi bekledim çünkü o zamana kadar cinsiyetten emin olamadık orda kız diyince 23 haftada başladım hemen 😂
Bebekdelisi rumeeysaa 17. Haftadayım cinsiyet bir belli detaylı snrası gidicem kısmetse toplu alıcam öbüründe 22/24 Arası almıstm
Misssitare rumeeysaa 26. Haftada başladım toptan alışveriş yaptım. İlk seferdeki ihtiyaçları aldık. Zamanla ihtiyaca göre ekleme yapacağım.
Mucizemiz-Uraz rumeeysaa 5 haftalık hamileyken almaya başladım, şuan 23+2 günlük hamileyim. Her şeyi tamamlandı
Benimennembirmelek rumeeysaa ilk alışverişi tesadüfen 24.haftafa fln yapmıştım bı yerde denk geldi çok ucuzdu kaçırmak istemedim 😂ama planlı şekilde 27. Haftada başladım artık bundan sonra yavaş yavaş alicam