Sanal_koala00 Ayy kızlar ben 14 haftalık gebeyim canım aşırı limon istiyor günde 1 tane yesem bir zararı olur mu? Bi arkadaşım çok yiyosun zarar verir dedi 🤷🏻♀️
tecrubesizanneadayi12 Sanal_koala00 yani 1 tane limonun ne gibi bir zararı olsun ki sanmıyorum tansiyonunuz çok düşük değilse bir sıkıntı olmaz bence
TTtutku Sanal_koala00 benim doktorum bi tane gecmemek sartiyla tuket dedi dusuk yapacagindan degil tansiyonu dusuruyor o sebepten
findiklibadem Sanal_koala00 benim canım çook ekşi çekiyordu bir limonu komple yiyodum bi ara abarttım çok yedim boğazım tahriş oldu sonra parol içmek zorunda kaldım doktorluk oldum yani aman diyim çok yeme en kötü boğazını tahriş edersin
Sanal_koala00 tecrubesizanneadayi12 yok tansiyonum normal seyrinde hep , ne bilim öyle deyince endişe ettim 🤷🏻♀️ şimdi yarım yedim 🤭 aklımda kalacağına midem de kalsın 😂
tecrubesizanneadayi12 Sanal_koala00 😅iyi yapmışsın sana afiyet bebeğineds şifa olsun Bu arada bacım senin nerede bir yorumunu görsem konu ne kadar ciddi olsa bile seni fotoğraftan dolayı ciddiye alamıyorum çok mu aradın bu zeynep ablamızı🤣
Sanal_koala00 tecrubesizanneadayi12 sağolasın canım 😂 ayy bunu herkes diyo sonunda değiştireceğim ha 😂
Sanal_koala00 findiklibadem ay bende öyleyim canım çok çekiyo maden suyu içerken bile mutlaka içine doğrayıp içiyorum çok canım çekiyo
Aselinannesi3 Sanal_koala00 maydanoz, nar ekşisi, nar ve limon kanı sulandırıp içten kanama yapıyor düşüğe neden oluyor dedi
Sanal_koala00 Pineapplee tansiyonum zaten Max 9-5 en fazla 10-6 😃 ben beni bildim bileli tansiyonum düşük seyreder