Ilkannelikbu Slm kızlar Açılma varsa vajinal ultrasonda görünür mü illaki alttan elle muayene mi gerekir bilgisi olan var mıı
Zlntstn Ilkannelikbu vajinal ultrasonda görünüyor elle muayeneye gerek yok canım benim de açılmam var elle muayene etmedi doktorum doğumu tetiklemeyi istemiyorum dedi
Aylin355 Ilkannelikbu Rahimdeki açılma ultrasonda görünüyor, vajinal açılma için elle muayene gerekiyor
Ilkannelikbu Bebekdelisi ay öyle mi dersiniz o zaman ben vajinal ult talep edicem doktorumdan haftaya son muayenem var da istemiyorum alttan🥲
Aylin355 Ilkannelikbu Bir kez kanamam olduğu için doktor rahimde açılma olup olmadığını kontrol etti ultrasondan bende bu şekilde öğrendim ama vajinal açılma görünmez hiç bi şekilde el şart
Bebekdelisi Aylin355 önce rahım acılır sonra vajinal açılma bakılır degılmı bana hep üstten bakıyor haftam erken ama erke doğum öyküm oldugu için
Ormanmeyvelii Bu zamana kadar hep karından baktı doktor sürekli rahim kapalı diyordu. Sadece açık kapalı olduğuna bakabilir canım
Aylin355 Bebekdelisi Evet önce rahim açılıyormuş rahim açıklığı olursa anlıyorlar düşük vs olduğunu doğum da aynı şekilde
Bebekdelisi Aylin355 anladım cok teşekkür ederim bılgı için ben sezeryan aslında ama ıkız dıye sürekli bakıyor merak ettim