Kızlar biraz uzun yazıp bütün sorularınıza cevap olmak istiyorum çünkü biliyorum ki hala bi yerlerde benim kadar canı tatlı olan birileri var ve merak ettikleri çok şeyler var.Normalde sezeryanım 29 Ağustos pazartesi idi 23 Ağustos da son kontrole gidip eve geldiğimde gece boyu beni uyutmayan dizden aşağı ağrılarım oldu ve o kadar ağırlaştım ki kafama koyarak ertesi gün sabah valizimi alarak hastaneye gittim sancım başlamamış olsaydı bile doktorla konuşup artık sezeryana girecektim takatim kalmamıştı 😅Doktora gittiğimde alttan muayene etmek istedi ama kasılmam çok dedi sadece dokunması ile bile evet sancıların çok yoğun acile doğuma alıyoruz dedi hemen yatışım yapıldı ve ben akıllılık ederek son kontrolümde anestezi için olan kanlarımı vermiştim yatışım yapıldı sabah 9da ama ameliyathane 13.00 boştu tabi ben 9da girerim diye gece 4 te son kez birşeyler yemiştim ama inanın 0 korku yAni o kadar kendimi hazırlamışım ki heyecan falan 0.Neyse NST ye bağlandım geldi dedi sonda takıcaz dedim ameliyathanede istiyorum şimdi uyuşuk değilim orda pürüz yaşadık ama ben ameliyathanede taktırdım neyse vakit geliyordu falan filan dediler ki hafi gidiyoruzzzz 😅😅 gene 0 heyecan 😅 ameliyathaneye girdim o soğukluk beni gerdi eşimi doğuma almadılar tek kaldığım için üzüldüm biraz neyse ameliyathanede beni yatırdılar anestezi doktoru geldi oturmamı söyledi oturdum kafamı eğdiler omurgalarıma dokundu ve yapıyorum dedi yAni iğneyi hissetmedim diyemem ama normal bi iğneydi yani ölmedim 😅 elektrik çarptı gibi birşey oldum ayaklarıma sıcaklık geldi falan aöa sanki yok yAni hala canlıyım sondayı takıyoruz dediler dedim hayırrrr ben hissediyorum ee dedi biz taktık 😅 neyse doktorum geldi falan başlıyoruz dediler allahım bana birşey oldu tansiyonum düştü falan ellerimide bağladılar ya aslında canım acımıyor kendi kendime böyle bir rahatsızlandım tamam dediler biraz seni uyutalım narkoz aldım ama kendimdeyim de sadece sakinleştim ameliyata girdim 20 dk sürmedi bebiklerim çıktı 2 dk ara ile fotolarımızı çekildik hemen onları götürdüler benimde dikişlerim 20 dk sürdü 40 dkya odamızdaydık.Herkesin merak ettiği ilk kalkış öyle aman aman ölmüyosun ama elbette orda bi kesik var yanma oluyor kesinlikle yere bakıp yürümeyin direk karşıya bakarak kalkın yataktan zaten yardımcı oluyorlar .bebeklerim küveze girmedi bi 10 dk solunum amaçlı soktular çok şükür.Ama asıl mesele size tek tavsiyem spinal olacaklar eve geldim ve ertesi gün acayip bir omuz ağrısı ama allahım böyle bi ağrı yok böyle birşey yok bendeki yan etkisi o oldu meğerse durum şöyleymiş eve geldikten sonra normal günlük hayatta yatar gibi yatmıyoruz eğer öyle yatarsak omurilikten yapılan iğnenin sıvısı biz doğrulduğumjzds yukarı çıktığı için bele başa omuzla ağrı yapıyormuş ve aöa böyle bi ağrı yok sakın o şekilde yatmayın 1 2 hafta oturur pozisyonda yatıcaksınız ona dikkat edin onun harici sorunuz varsa bekliyorum ben bu serüveni tamamladım kızlarrr darısı sizlere ❤️