HEfnan Benimle aynı haftada olup açıklığı sancısı olmayıp normal Doğumu olan var mı ? Önerileriniz neler ? 40+3 e kadar bekleyeceğim sonra yatış verecek doktor
Havva34 HEfnan bizde 40+2 olduk beklemedeyiz Çarşamba randevu var ne olcak bilmiyorum bende karın sertleşmesi var sık sık sizde de var mı
Hividarin HEfnan sıcak duş tavsiye ederim sancın başlayacaktır büyük ihtimalle sonrasında bol bol yürü açılma için..
Sltn0 HEfnan doktorumun önerisiyle merdiven inip çıkma, yürüyüş hergün düzenli olarak 5. Kata inip çıktım ve 20 dk kadar yürüyüş yaptım. Aynı zamanda oturup kalkma hareketi de etkili.
Canangnctr Havva34 olurmu git tabi acile karin sertleşmesi de doğum belirtisi 10 gün önce doğum yaptım benimde sürekli karin sertleşmesi oluyo kontrole gitim muane oldum doğum yaptım eve geldim
sendekimsinnn Hividarin ben yapoyorum ama bemde tık yok sıcak suya otırdum sıcak duş alıyorum sürekli ama sancı yok bende 40+0 ım
sendekimsinnn Canangnctr ben şuan 40+0 ım günlerdir sürekli karnım sertleşiyo baya fazla hemde birde bebeğin hareketleride azaldı eskiden baya hareketliydi şimdi çok az ediyo ama başka doğum belirtisi yok
Tugcelb İnstagramda simge duman var hamile pilatesi için çok güzel videoları var açılma olmadı için önerileri var hareketleri çömelme merdiven çıkma gibi ona bakıp deneyebilirsin
Canangnctr Havva34 rica ederim çünkü benim sadece karnim sertleşiyodu doktor muane edince ağrın var dedi
Missfeeling Ben de bugün 41 oldum kızlar sadece 1 cm açılma var ne sancı ne bir şey sezaryen olmak istemiyorum ne yapmalıııııı:(
Canangnctr sendekimsinnn neden doktora gitmiyorsun peki hareketlerinin azalması normal yeri daralmış benimde öyleydi ama karin sertlesmesi için git belki ağrın var hisetmiyosun ben o sikayetle doğuma gitim