Tugceasel21 1 gun kanamam oldu 2 gun kahverengi lekeye döndü 3 gunde bisey kalmadi düşük riski gecmismidir
Sedaduru Tugceasel21 bende merak ediyorum bu hafta doktoruma soracağım 8 eylülde de detaylıya girdiğimde tam net belli olur gibi geliyor bana.Sende doktoruna sor canım
Deletedmom_7 Tugceasel21 kasılma ve ağrılarınız olmuyorsa geçmiştir ama yine de iyileştim diyip salmayin kendinizi yine dikkat edin.
minnakannesi08 Tugceasel21 dikkat et canım ne olur ne olmaz kendini yorma doktorun ne derse onu yap inşallah geçmiştir
Sedaduru Tugceasel21 benim ilk gebeliğim hiç bişi bilmiyorum ve yürüyüşüm bile değişti korkudan vücudumu kasnaktan öteye gidemiyorum
minnakannesi08 Tugceasel21 benimde aynı canım 18 aylık bir kızım var tekrar hamileyim martta düşük yaptım kürtaj oldum şimdi tekrar hamileyim bundada düşük riskim var ilaç kullanıyorum şükür ağrılarım azaldı kanama da görmedim 3 gündür
Tugceasel21 minnakannesi08 bende 2 gundur gormuyorum kanama ağrımda sukur yok allahim sag salim alalim kucagimiza