Annesihemsire Aşırı kararsızım. yaklaşık 1 yıl kadar sonra yurt dışına yerleşeceğimiz için bebek odası yapmayı düşünmüyorum. ama bir park yatak anne yanı olursa çok kullanışlı olur. Önerebileceğiniz- memnun kaldığınız marka model rica etsem 🙈
koftepaddis Pahali park yataklara hicc gerek yok bence zaten hepsi aynı fonksiyonlu sadece kumaş kalitesi değişiyor diye düşünüyorum
Annesihemsire koftepaddis kumaşları da iskeleti de önemli bence. Hepsi ortalama aynı neredeyse belki ama kalitede önemli. Az para verilmiyor artık çok pahalı yani Park yataklar da.
Sonys Ben de son dönem elele markasına taktım. Çok kullanışlı ve fonksiyonlu görünüyor. Ama yatak içi yükseliyor mu onu bilmiyorum, bizim yatak hayli yüksek çünkü.
Annesihemsire Sonys benim de yüksek ama niyeyse Bi elele ile yıldızım barışmadı sevemedim. Oysa yorumları da çok iyi
mimar_anne https://www.hepsiburada.com/kanz-sleepy-side-plus-anne-yani-oyun-parki-70x110cm-p-HBCV00002BQBIR?magaza=Dizanor&url_src=ios-product-detail Dün bunu aldım hem uygun hem bilindik bir marka hemde her şeyi var kapsamlı ve anne yanı ☺️
mimar_anne Annesihemsire ben hem kapsamlı olup hemde kalite açısından elele madre ve kanz düşündüm hep kanz da karar kıldım tavsiye ederim
Mucizelermumkun Ben Next To me forever modelini çok beğendim ama çok pahalı geldi. Ona muadil kanz sleepy anne yanı oyun parkı sanırım 3 te 1 fiyatına. Hangisi daha kullanışlı olur kafam çok karışık.
Annesihemsire Mucizelermumkun evet next to me güzel ama Park yataklara göre küçük geldi bana ebatları. Sadece anne yanı gibi o daha çok
Mucizelermumkun 28 yaşın Annesihemsire next to me forever park yataklardan büyük 10 cm o modeli çok beğendim ben de