gkbyza Kızlar 31.haftaya giriyoruz kızımı daima sağ belime doğru hissediyorum hatta bazen sırtıma değecekmiş gibi o kadar sağda oluyor ki hareketleri normal mi bu ya 🫢 hiç sola kaymıyor hep sağ belim ve kaburgam arasında
Denizovski gkbyza Benim oğlum da hep sol tarafta hiç sağa geçmiyor. Nerede rahat ediyorlarsa oradalar sanırım☺️
zamaneannesi80 gkbyza bizde 28. Haftaya giriyoruz benimde oğlum sağda iki haftadır 🙈 daha o kadar sert tekme hissetmedim ama bazen sağ göğsümün altı deliniyor😂
gkbyza Bebisscann ay öyle mi ya ne bileyim kollarının hareketi falan hep sağda poposunu da sol tarafta dikleştiriyor ilk gebelik olunca dedim ay noluyo noluyo 😅🤭
Esragoren gkbyza bizimkide öyle sürekli sağda oğlum benimde ilk gebeliğim bende bişey mi oluyor diye korkmuştum ama rahat buldukları yerde duruyorlarmış
gkbyza Esragoren sorun yok o zaman içerisinin bu kadar geniş olduğunu düşünmemiştim hiç nerdeyse sırtıma kadar gelince 😅🙈
yaasemin gkbyza göbek deliğimin orda olunca dalgalanıyor göbeğim içinde balık yüzüyor gibi çok hoşuna gidiyor 😅😅
eyuphaneylul1422 gkbyza kızım ılk ayından beri sagımda solda hiç hissetmedim sag tarafımı cok sevdi🤷♀️😁