smyyanl1 Kızlar sezeryan ağrınızı nasıl geçirdiniz kaçıncı günde ağrılarınız geçti ben kalkıp yatarken ayakta yürümekte çok zorluk çekiyorum 3. Günüm bugün bu arada
uraz_ve_annesi- smyyanl1 11. Gündeyim nerdeyse ağrılarım yok denecek kadar azaldı desteksiz kalkabiliyorum herkesin söylediği gibi yürüdükçe hareket ettikçe açılıyor evin içinde yürümeye çalış ve ılık duş çok rahatlatıyor beni
Mysaa smyyanl1 3. Günde agrım kalmamıstı zaten agrı kesici kas gevşetici kullandım birkac gün bıraktım ani oturma kalkma yatma canım geçer Allah’ın izniyle
smyyanl1 uraz_ve_annesi- çok teşekkür ederim sizde sürekli destekli bi şekilde mi kalkıyordunuz ben bazen dayanamayacak kadar çok ağrı çekiyorum
uraz_ve_annesi- smyyanl1 evet sürekli destekliydi ve benimde çok ağrım oluyordu kalkarken yan yatmaya yeni başladım hep sırt üstü bacaklarımı kendime çekerek uyuyordum her gün biraz daha azalıyor ağrılar hiç korkmayın
smyyanl1 Mysaa bana doktorum antibiyotik ağrı kesici birde Demir ilacı verdi kas gevşetici de yazdırsam mı faydası oluyorsa
Mysaa smyyanl1 bilmiyorum ki canım ben agrılarım hafifleyinceye kadar kullandım sonra bıraktım normale dönünce aslında birkac gün yani . Kan sulandırıcı vermişti iğne onu bitirdim antibiyotiği bitirdim agrı kesici ve kas gecseticiyi bıraktım 4. Gün de alıp
Anne4142 smyyanl1 eğer ağrınız devam ediyorsa yazdırın tabi boşuna çekmeyin ağrıyı. Her ağrı kesicinin vücuttaki etkisi farklı sabah ağrı kesici yatmadan önce dk gevşetici alırsınız dönüşümlü. Ama muhakkak doktor kontrollü tabi ☺️