Biz de eşimle girebilmek için hep özele gidiyoruz onun da bilgisi olsun her şeye dahil ediyorum. Doktorum 16. haftada tam kesin değil ama bi fikrim var dedi, ama kız derim erkek çıkar pembe kırmızı alırsınız o sorumluluğu alamam dedi olsun dedik bi fikrimiz olsun adını koyalım konuşalım sonra yazdı bir kağıda e bebeğe gittik orada bi çalışandan yardım istedik iki kitap verdik birinin üzerinde kız resmi diğerinde erkek resmi vardı bu kağıtta hangisi yazıyorsa o kitabı koyun hediye paketi yapın dedik. Eve geldik videoyu açtık konuşmamızı yaptık. Akrabalarımızdan uzak olduğumuz için arayıp cinsiyet tahmini istemiştik onların kız mı erkek mi dediğini söyledik sonra açtık “AYYY KIZIMIZ MI OLACAK” heyecanlandık erkek hissediyordum bütün aile üyelerimiz gibi babamız kız hissetti sonra ama kızımız olduğu için çok mutlu olduk ve şanslı hissettik dedim damat geliyor gelin değil 😂😂😅 Mihra Zeynep imiz 20+2 oldu bugün Allah evlatlarımıza sağlıkla hayırlı bir şekilde kavuşmamız, kavuşanlarımızı da ayrılmamamızı nasip etsin. 🤲