Pln1994 Merhaba kızlar normalde son adet tarihime göre 6 haftalık fakat ilk doktor kontrolünde 5 haftalık denildi gebeliğimi bilmeden ve bildikten sonra sürekli sağ tarafımdaki kasıkta Ağrı hissediyorum acaba neden döllenme orda mı oluşmuş sizce sebebi ne olabilir bir de sağ veya sol kasıkta yerleşmeye olusmaya göre cinsiyet belirleniyormuş diye duydum doğruluk payı nedir ?
Deletedmom434 Pln1994 öncelikle bebek yerleştiği için ağrı olabilir cinsiyetle bir alakası var mı yok mu bilemiyorum.. iki taraflı ağrı olunca bir sıkıntı olabildiğini biliyorum.. tek taraflıda bir sorun yok.. ama geçmeyen bir ağrı olursa eğer bir doktora görünün
BuseBasderici Merhaba. Cinsiyetle alakalı olan durumu bilmiyorum ama rahminiz büyüdüğü ve bebeğiniz yerleşme aşamasında olduğu için kasık ağrıları olabilir. Yalnız şiddetli bir kasık ağrınız olursa sizi rahatsız edecek derecede o zaman bir acile veya doktorunuza gitmenizi öneririm
Pln1994 BuseBasderici Çok sağolun teşekkür ederim inşaAllah kötü bişey değildir geçmezse öyle yapayım haklısınız Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🙏🤗
Pln1994 BuseBasderici Peki bu yerleşme ağrısı olsa tek taraflı mı yoksa iki tarafta Ağrı olur mu 🙇🏻♀️
Caney01 Pln1994 ca Pln1994 canim hemen gemen beni anlatmissin 😊benim altın kizimda ilk haftalar sağ tarafimda yerleşme ağrısı olmuştu ve geçti sonradan sonraya sol tarafa geçiş yaptı bence korkulacak bir durum değil dinlendip uzanirsan geçer rabbim yardımcımız olsun 🙏🙏🙏🙏🙋😘
Pln1994 Caney01 Amin inşaAllah cümlemizin canım benim 🤗🙏😇 Ferahlatıcı yorumların içinde Allah razı olsun çok sağol Rabbim evlatlarını sana seni de onlara bağışlasın inşallah 😍😘🙋🏻♀️
Bezelyeninannesi Sag taraftan yumurtlayıp ordan gebe kalmışsanız bu gayet normal çünkü bende 7 haftaya kadar sol kasık agrısı çektim merak edılecek bır durum yok canım içini rahat tut
Pln1994 Bezelyeninannesi Amin inşallah canım benim Allah razı olsun içime su serptiniz çok sağolun Rabbim sizi de saglıkla bir agrıyla evladınıza kavuştursun hayırlısıyla inşaAllah 🤗🙏😇🙋🏻♀️
Caney01 Pln1994 amin tatlım cumlemizi inşallah sağ salemet bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin rabbim 🙏🙋😙😍😊
Yarenelibol Bebek yerleştiği için hep orda bir ağrı oluyor ben tam 15 hafta çektim solumda olmuştu ağrı bebeğimde hep solumdaydı çok şükür geçti sonradan fazla hareket etme çok arırsada bi acile git görün derim ihmal etmeye gelemz henüz çok ufak😊❤️ Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Pln1994 Yarenelibol Amin inşaAllah kuzucum cümlemizi içinde saglıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla çok sağol Allah razı olsun devam ederse ki inşaAllah etmez dediğin gibi bi doktora görünürüm artık 🤗🙏😇❤️😍🤰🏻💐🤱🏻🙋🏻♀️