Sevgi18 Kızlar 12. Haftaya girmemle bütün belirtiler gitti iştahım acıldı gögüs hassasiyetim falan kalmadı normal mi sizce
Bebisscann Sevgi18 herkesde farklıdır canım, tabikide normaldir, kimilerinde hiç belirti olmaz, endişe etme..
Happy52 Sevgi18 ilk hamileliğimde öyle olmuştu 12/13 haftada birden belirtiler kesilmişti 🙈 şuan 2. Hamileliğim bunda da maşallah ilk günden beri hiç belirtim yok ne kusma ne bulantı ne iştah sorunu 😅
fndaaaaa Sevgi18 bende 12 +3 um bende de iştah çok açıldı ama ben hala çok sık idrara çıkıyorum sende de öyle mi cnm
Sevgi18 suscarparimm Ay bi anda dip diri bisey oldum temizlik falan yapasım var çok enerjigim bi endiselendim acaba noluyo diye
Yaseminturan_ suscarparimm ayy ben ne zaman kavusacam o rahatlığa 🥴13*4 olduk hala bulantı hala hassasiyet:/o iyi olsun da katlancaz artık:)
U1mutlu Happy52 ilk bebeğiniz kızmı benimde kızımda kusma bulantı hep olmuştu bunda çok az kusma bulantı oldu sayılı şekilde 15 haftalık olduk erkek bebekmiş galiba erkek bebekler daha rahat geçiyor yani bende öyle oldu dizinde gönlünüze göre olur inşAllah
EsraAC Bende 11+5 im bugün gögüs hassasiyetimin olmadığını fark ettim korkmaya başlamıştım için rahatladı
Sevgi18 Artuni Bu aşerme nasıl oluyor acaba cok merak ediyorum hic olmadı 😂 ay böyle canımız bisey isteyince aş ermemi oluyor yani
Smylcn_ Sevgi18 Yaaa aşerme çok farklı bi olay inanın hissediyor insan. Ben bi meyve aş erdim tee rüyalarıma girdi tam yiyecekken uyandım hep 3-4 oldu. Zor bulduk 😀 Eşimi bile o meyvenin adıyla kaydetmiştim telefona 😀 sürekli aklım oradaydı 😀
Happy52 U1mutlu amiin inşallah 🤲🏻 evet ilk bebeğim kızdı 🥰 2. İçin cinsiyet öğrenmedik henüz 11+5 haftalığız. kızıma hamileyken kıyaslıyorum çok fark var bu hamileliğim çok rahat maşallah ☺️ Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ♥️