030323-brck UmmNasuh bende zararlı diye biliyorum zaten normalde de hic yemedim yemem de değişik tatlara alışık degilim
Canpolat 030323-brck Çıkmasına daha 3 ay varken erik çekmişti canım başka bişiy çekmedi zaten 😀Bulunduğum şehirde bulamamıştık 😀
030323-brck Canpolat çıktığında yedin mi bnm d3kuzenim erik erik diye tutturdu bulamadılar erik çıkınca ağacın başında 3 gün erik yedi bir poşet tux alıp ağacın başına oturdu😂
Mihrimahm 030323-brck ben hiç asermerim henüz eşim sürekli birşeyler işteyim yiyim diye telefondan gösteriyor 😅 çok masrafsizsn diyor 😅
030323-brck Mihrimahm sevinsin esin bu duruma millet başka şehirlere gitmek istiyor sırf yerinde yemek için karadenize gideni biliyorum BN kuymak için
030323-brck Anonymousmom şuan bende istiyorum onu pazarda bulduk ama çok eksi bende onu alana kadar limonu şekere batırıp yedim aynı şey oldu görünce orda da alıp bi tane yiyeyim yeter dedim onu da yiyemedim eksi olduğu için
glnr_21 030323-brck bende çok ekşi yedim hala yicem 12 haftada erkeğe benziyor dedi 15 haftalık kesin erkek oğluşum hep ekşi istiyor 😁
030323-brck glnr_21 bende sürekli yiyorum içimden hep kız geçiyor ama bakalım nasip Rabbim sağlıkla kucagima almayı nasip etsin
glnr_21 030323-brck inşallah Allah gönlündekini verir canım benimde kız geçiyordu ekli yiyince herkes dedi erkek olur erkek oldu