Minigim38 030323-brck sadece kraker cizi bide bulantima en iyi gelen sey buzdu onu yedim 4,5 ay boyunca sonrasinda duzeldi herseyi yiyebiliyorum
030323-brck izobellaaa-_- bende hep is çıkışı aklıma gelirdi gün içinde is güç derken fırsat olmuyordu telefona bakmaya başlayınca aklıma gelirdi isterdim simdi o da yok
Srfe Nursl7 pazarda artık yeşiller yavaştan cıkmaya başlamış geçen hafta görmüştüm nerede yaşıyorsun bilmiyorm ama☺️
030323-brck PapatiA sohbet olsun diye açılan bi post zaten bi şey yiyemiyorum zorlanacaklar illla o olack diye hic demedim bu zamana kadar dememde
Dark advice ben 5 ay yemek yapamadim sürekli kusuyordum, kokuya hatta görmeye bile tahammülüm yoktu, bu süreçte kalkıp börek yapacak degildim
HanifeAhmet 030323-brck hiç bir şeyde zorlanmadı hiç yormadim onu canım ne çektiyse gittim yedim yada aldım yedim öyle çok zor şeyler de aşermedim zaten kavun siyah üzüm muz ahahah 🤣🤣🤣 birde hamburger çekmişti bikeresinde acayip bir şekilde 😀😀
030323-brck HanifeAhmet eşlerimiz şanslı herşey kolay bulunan şeylerdi çevremde bir sürü kişi var başka şehirlere gidip bulup gelen bir iş sadece kayısı yemek için malatyaya gitmişti birisi antep e baklava yemeye birisi kuymak için karadenize bizim eslerimiz sanslı
HanifeAhmet 030323-brck öyle gerçekten de ama istemedi yani canım napim yalandan kocamı başka şehirlere mi göndereyim 😀 bende isterdim asereyim bahanesiyle gideyim gezeyim falan ama yok olmadı 🤣
Selamcanim 030323-brck Ben sadece başta karpuz aşerdim ama illa yazın gelmesini bekledim çünkü sünmüş karpuzdan nefret ederim. Havalar ısınırken yeni mahsul bulduk yedim. Ve eşim asla zorlansın istemem Allah biliyor. Ne gerek var ki buna ?😅
Esrauysal Nursl7 ay çok zor oluyor yaa ablaminkide 2.5 yaşında yeni doğum yaptı oda çok zorlanıyor valla bide bebekte enfeksiyon varmış hastaneye yatış yaptılar şimdi öteki kızda küçük perişan oldular ben getiricegim onuda
tecrubesizanneadayi12 030323-brck ekmek kadayıfı 🥴yok hiç bir yerde bulamadık 101 de var dedi buradan bir arkadaş gidip bakabilme imkanı olmadı henüz