Tiredmother Kızlar 38 den sonrası gelsin biraz dertleşelim😂 39+3 oldum 0 belirti. Sıcak duş+hurma+Squat yaşam biçimim oldu 😓
Bebisscann Tiredmother az kalmış bacım, bekle o geleceği günü iyi biliyor, daha vakti gelmemiş demek ki..😁
miroski_22 Tiredmother 39+5 yoklayan sancılar dışında hicbir belirti yok ve sıfır açıklık bakalim ne zaman gelecek diye bekliyoruz 😅😅
Tiredmother Bebisscann ilkim 42+5 te gelince Buda öyle olur korkusu sardı yazı kapattık hamile halimizle😂
Esramardenhakan Tiredmother 😂😂😂vallihi benim oğlanda 42+3 de gelince 39 haftalar 40 haftalardan ümidimi kestim
miroski_22 Tiredmother keşke öyle bisey yapıp baslatsalar diyorum bende kendimi taşıyamıyorum artık 😅😅🤭
Demettello41 Tiredmother bu sene kı bebekler doğmuyor cıdden kımle konuşsam aynı sızın ılkte ıcerde dış çıkaracakmış nerdeyse masallah artık o kadar bekletmiyorlar 41 son dedı doktorum sunı ıle baslıcaz açılma olmaz kanala gırmezse sezeryan dedı bakalım
Ozum12 Tiredmother önceden eşim erken doğurcan squat yapma hurma yeme derdi ben yiyip yaparken beni engellerdi şimdi hergün kendi zorla yaptırıp işteyken aşkım tahmini bugün doğururmusun diye mesaj atıyor 😂😂