Eda35sinan Adetin son günü ilişkiye girilince gebelik oluyormuş büyük ihtimale doğrumu bı yerde okudum da adetimin son gününde oyuzden sormak istedim
Vera09 Eda35sinan yumurtlama zamanına bağlı doğru yada yanlış diyemeyiz herkesin yumurtlama dönemi farklıdır. Adet bitiminden itibaren iki günde bir ilişki yaşarsanız yumurtlamaya denk gelme ihtimali artar
Nursemablk Eda35sinan sanırım benim öyle oldu canım 🤭 tatildeydik bitti sanıp yaşadık evime geldiğimde 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim😂 Bi ihtimalle olabiliyormuş demek ki, ama o günden sonra gün aşırı yapmanı tavsiye ederim bi şekilde tutuyor 🤗🤗
minismom Eda35sinan adetin son gunu baslayın 1 gun wea 2 gun arayla dewam edin spermler anca kalitelenio cnku gun olarakta illa bugun su gun olcak die kendinizi sartlandırmayn bence daha cok stres olur adetten sonra ilk 1 hafta rahim kendini toplamıomus sanırım o yonden daha kolaymıs hamile kalmak bende ole bisey duymustum
Eda35sinan Nursemablk ben bı senedir uğraşıyorum ama olmuyo bugün dördüncü günü ve ben düzensiz oluyorum ozaman bugünle itirbaren deniyelim ins olur
Fatma-onal Eda35sinan adetin son günü korunmadım ben tutmaz diye sonra hep korunmuştum ama hamile kalmışım o gün
Eda35sinan Çok tşk ederim kızlar ben bu ay deniycem ins bu ay tutar bana kilo ver oyuzden diyorlar bilmiyorum dikat ediyorum ama ins bu ay dua edermisiniz