Ruveyda_baskapan Hanımlar happykids istediğim cevabı veremedi burada soracağım, yenidoğan bebeklerinizi geceleri kaç saate bir emziriyorsunuz? Ben kıyamıyorum uyandırmaya zaten o kadar derin uyuyor ki 3 saatte bir anca uyandırıyorum
Bebisscann Ruveyda_baskapan sarılığı yoksa uyandırmanı tavsiye etmiyorum, acıkınca illaki 3 saatte bir kendi uyanıp isticektir..
GazeRock Ruveyda_baskapan benim bebeğimde yenidoğan sarılığı var çok değil ama dikkat et dedi doktor 2 saattw uyandır dedi.40 ından sonra 3 saat dedi. Ama ben de çok zor uyandırıyorum bazen 40 45 dk eşim ben ve kayınvalidem mücadele ediyoruz emerken 10 dk da uyuyuveriyor😅
Kleopatraa Ruveyda_baskapan Canım bende öyleydim alarm kuruyordum.. Doktor hayır bu dediğin ilk 10..15 gün için geçerli sarılık olmasın diye dedi.. Zaten acıkınca bebeğin kendiliğinden uyanacak boşuna dememişler ağlamayana meme yok diye dedi.. Eğer başlarda ki süreci atlattıysan uyandırma ben artık öyle yapıyorum tabi doktor tavsiyesi üzerine.
ipekveatlas bebeğin bir ayı geçtiyse senin uyandırmana hic ama hic gerek yok. bundan sonra o seni yönetecek ne zaman uyanırsa o zaman emzirirsin
GazeRock Mysaa Evet ama çok zor gerçekten uyandırmak.Bazen gece kendi uyanıyor çok mutlu oluyorum o zaman
ipekveatlas baktım simdi bebeğin 11 günlükmüs sanırım mecburen uyandırmak zorundasın daha cok kücük uzun uyuma nedeni kan sekeri düştüğü için yani aç kalır mecbur emzir 2-3 saatte 1
hunilimom Ruveyda_baskapan 2 maksimum 3 saat de bir emzir canım daha çok küçük sarılık olma ihtimali hala var ben saat felan kurmuyorum 2-3 saatte bir emziriyorum kendi uyanıyor zaten
Mysaa GazeRock anlayabiliyorum görümcemin kızıda öyleydi doktor ayaklarını cimdikle işte hareket ettir bisekilde uyandır demişti öyle öyle 2 3 günde azalttı sarılıgını .
GazeRock Mysaa öyle yapıyorum ayaklarını sıkıp sırtını sıvazlıyorum,burnunun alt ucunu sıkıyorum o da olmazsa pamuğu ıslatıp yüzüne vücuduna sürüyorum anca uyanıyor.
annenur Ruveyda_baskapan benim bebeğimde sarılık vardı düşene kadar 1 buçuk 2 saatte uyandırıp emziriyordum. Şimdi 23 günlük olduk yine alarm kuruyorum ama kendiliğinden uyanıyor artık alarmdan önce
benimmdunyamm Ruveyda_baskapan sakın 3 saat bekleme ben de bekledim kıyamadım sarılık oldu 1 buçuk 2 saate bir uyandir emzir ben hep 1 buçuk saate bir emzirdim 2 göğüs emzirip üstüne mama veriyorum ayaklarının altına tiklata tiklata zor uyandiriyordum
Senemturan Ruveyda_baskapan benmki 55 gunluk gece 2 saat te bir emiyor bazen uyanmadiginda da kendim kalkip emziriyorum hemsireside gece 2 saati gecirme dedi
Derya Ruveyda_baskapan 10-20 günlükse saat başı emzir sarılık olur tekrarlar ama büyüdükçe 1-1,5 ay oldukça bu süreyi uzat 2 saate 2,5 saate o zaman düzene biniyor ve bebişin otomatik uyanıyor 🌸
benimmdunyamm Ruveyda_baskapan aksine benim doktorum neden vermedin diye kızdı verseydin sarılık olmazdi dedi çünkü bebek uyanmiyordu beni az emiyordu mama verseydim yiyecekti
Bebisscann Ruveyda_baskapan ben sana başka hesabımla yazmıştım kız senin haberin yok😁😂😂 maşallah Rabbim bağışlasın, güzel anne, hamilelik bitti şimdi bebe dertleri var sırada 😃