istanbulluanne Melekbebek Bende doğuma kadar 25 alırım heralde bosver kiz veririrz 😀 ben bide 70 le kaldm yani düşün
Melekbebek istanbulluanne kız öyle de olmuyo işte ama artık olan oldu alınan alındı dimi ya 😂😂 gidem de azcık daha yiyem😂😂😂😂😅😅
istanbulluanne muhteriz Banada söylemedi ya usg de en son 7 aralık gözüküyordu 20. Haftamda taa bunda göremedim. Benimki dönmemiş daha 😒
Dncnjms istanbulluanne sağlıkla doğsunlar inşallah🙏🏼 Bizimki böyle giderse 4250 beklendiği için sezeryana doğru gidiyoruz dedi doktor. Ben de akışına bıraktım 😂
Gulecan istanbulluanne 29+6 olduk bu perşembe randevum var 😊 en son 26 haftalik iken gitmiştim 860 gramdi bende 62 kiloydum şimdi çok merak ediyorum. Ara ara mide yanmalarim oluyor çatlak henüz yok bakalım 😊
Faziletttt istanbulluanne bende 30+4 günlük hamileyim 1 saat önce geldim doktordan tahmini doğum tarihim kasımın sonu 1 kilo 838gr 40 cm olmuşuz maşallah kendim 5 kilo aldım
Fatmaasel Deletedmom434 bende 25 Kasım doğum tarihim şu an 32 +2 haftalığım cuma kontrolum var en son 10,gün önce gittim 1550 Gr 42 cm boyundaydi
Faziletttt istanbulluanne cnm ben ilk çocuğumda 35 kilo almıştım bebek iyi olsunda kiloyu her türlü veririz
Mel-sin 31+4 😊 Geçen hafta gittim kontrole 1500 grmdi. Benim kızceğziiim zayıf galiba birazcık. Doğum 29 Kasım gözüküyor. Geçen hafta sorduğumda baş aşağı dönmüş dedi; ama bebekler sürekli yer değiştiriyor. Doğuma kadar tekrar dönmesinden korkuyorum.
Edanurusta istanbulluanne MaşAllah size 🙏 30+5 günlük hamileyim 2 hafta önce kontrole gitmiştim 1400 kilosu vardı ☺️ Haftaya tekrar kontrole gideceğim merak ediyorum ☺️☺️ Hareketleri çok rahatsız etmeye başladı gece uyutmuyor gündüz durmuyor 😅😅
Maviii istanbulluanne en son 26+4 te bebiş 1065 gramdı, cuma günü randevumuz var 31. haftalığız şu an 😊 +5 kilo yola devam ediyoruz bakalım, bebişin kilosunu merak ediyorum bende ❣️❣️❣️
istanbulluanne Maviii Masalh kilo almamayi nasil basariyorsunuz ya. Ben mutfagn önünden gecsem kilo alıyorum 😀