09Tugba_0909 26+2 haftalık hamileyim vajina bölgesinde yanlarında ağrı oluyor şiddetli değil ama böyle olan var mı yada bilgisi olan varsa yaza bilir mi..
eylulicten 09Tugba_0909 ayni durum 26.haftadan beri var. Doktorun cok erken kuzum dedi ama napim magnezyum olarak soda iciyorum
Melismelo Catı ağrısı 23den beri cekiyorum 33. Haftadayım aşırı şiddetlendi dayanamıyorum ama malesef cözümü yok bende doktorum bebiş baş aşağı baskı yapıyor dedi günde 2 magnezyum önerdi ama caresi yok malesef 🥴
09Tugba_0909 Melismelo benim çok şiddetli değil birden olunca merak ettim neyden kaynaklanıyor diye o yüzden sormak istedim canım
Nskyhn 09Tugba_0909 o zamanlar maden suyu faydalı oluyordu ben 1-2 tane içiyordum ama mutlaka günde bir tane içiyordum ama şu an 2 tane magnezyum içiyorum sabah bir akşam 2 anca idare ediyor. Eğer ağrın çok değilse bı maden suyu dene olmuyorsa magnezyum. Hiç bostan yere ağrıyı çekme valla
09Tugba_0909 Nskyhn şiddetli bir ağrım yok 26. Haftaya girdiğim gibi başladı. olur günde bir tane içeyim o zaman maden suyu
09Tugba_0909 HanifeAhmet çok şükür enfeksiyonu atlattım normal akıntım geliyor oda gebelikte normalmiş diye duydum
HanifeAhmet 09Tugba_0909 sürekli tekrarlıyor anlayamıyorum bile enfeksiyon olduğumu bazen hamileliğin bu haftalarında özellikle de artış gosteriyormus daha dün doktora gittim 😒 ama inşallah enfeksiyon değildir tabi