berceste5155 Sarilale zorlasan bebeğin eşyalarını anca alır kendi eşyaların için başka bir çanta alman gerekir
Sarilale ElifKay4 ya bende öyle düşünüyordum ama bana bunu önerdiler al rahat diye işte merak ettim bencede sığmaz
ElifKay4 Sarilale anne bebek çantası illaki lazım olacak içinize sinen bir şeyi alın, baktınız sığmıyorsunuz o zamanda bavula geçersiniz. Anne bebek çantası için ben bundan çok memnun kaldım kullananların önerileriyle almıştım kumaş kalitesi çok iyi. https://ty.gl/u7cv8oyza3
Sarilale Xxz Bende valiz var zaten olmadı onu kullanırım birde sonrası için Anne bebek bakım çantası alırım
eflinveannesi Sarilale hastane için orta boy valize koydum özellikle almadım ben anne bebek çantamiz ayrı tabiki ama onu almayacağım Valizin tek bir kısmına çok da rahat sigdik 🥰 çok abartılı götürmeyecegim
Sarilale eflinveannesi ne güzel olmuş çanta sağlıkla gelsin inşallah😊 bende de orta boy valiz var zaten bende ona böyle koyarım Anne bebek bakım çantasını ayrıca alırım o diye düşündüm sonrasında kullanmak için
Minigim38 Bebek icin bakim çantalarına koymayı düşünüyorum icin baya genis herseyi rahatlıkla sığıyor. Kendinize ayrıca el valizi yada cantası aldınız mı
Sarilale prematureannesi_ bende orta boy valiz var zaten onu kullanırım bende bebek bakım çantasınıda sonrası için alırım
prematureannesi_ Sarilale bir tek bunu götüreceğim hastaneye orta boy çok fazla geldi çok kıyafet götürmeyi düşünmüyorum.