AsyAyse Anneolmak188 dileğe gitme kürtaj oldum boş gebelikten içimde parça kalmış gebe kalmak için uğraşıyorum hala üzerinden bir yıl geçti yeni öğreniyorum bu durumu. O kadar kontrole gittim herşey yolunda diyip eve yolladı beni. Kürtajım bile tam bi eziyetti. Suni sancı vs verdiler çok zordu asla gitme
Rabiayerk Anneolmak188 Esencan melih beye git doktorum olmasa çok zor geçerdi her şeyim yeni doğum yaptim
Anneolmak188 Pnrsnl meral kötü bi doktor ben sevmiyorum kardeşimin kalbinin delik ve sağda olduğunu görmedii
Nazli_cicegim Akşam nöbetinde kalan yaşlı bir erkek doktor var ismini hatırlayamıyorum 2 sene geçti üstünden ben çok memnun kalmıştım
Anneolmak188 Rabiayerk ablam esencanda iki çocuğuda ahmet beyde doğurdu bilmiyorum yeni geldi dediğiniz doktor herhalde
tazecikannee Doğa hastane var Hatice Kübra doktorun adı çok iyidir işinin ehli ve pahalı değil o kadar en son gittiğimde muyane 180 TL idi 7 gün geçerli oluyor esencan ilk zamanlar gidiyordum çok pahalı oldu orası muyane 300 TL bıraktık bizde
Anneolmak188 tazecikannee doğa geçen hafta arkadaşım gitti 280 almışlar :( esencanda şuan 500 herhalde en uygun yenihayat
tazecikannee Anneolmak188 acaba sigortamı yok benim tanıdğım gitti 1 hafta önce 300 demişti esencan bende geçen hafta doğa ya gittim 180 TL ödedik