Minigim38 Kızlar bunlar yastık ici sünger 4 5 tane var bende icindeki süngerle bebek icin bisey yapılır mı altına minder gibi vs seyler yada baska seyler önerilerinize acığım yoksa çöpe atacağım
PapatiA Minigim38 bende de vardı mınder kılıfı aldık önce uzun içine koyduk yere yatırdığımızda altına koyuyoruz
Nskyhn Minigim38 Benim annem böyle şeyler yaptı. Beşiğinin icine , ileride de yatağının kenarında durur diye. Evde olan şeyleri değerlendirmiş 🙈
Minigim38 Anneolmak188 altına koymak icin düşündüm bende kimisi yün elyaf olmadigi icin zararlı olabilir dedi ikilemde kaldım
Nskyhn Minigim38 sağ ol canımmm sen de güle güle kullan inşallah mutlaka değerlendir atma çöpe ileride sarılıp yatar belki 😍😍
Cigilipub Minigim38 ikinci bir fikir olarak eğer yapabilirim diyorsan youtube ta çok güzel uyku arkadaşları var istediğin boyutta kumaşla dikebilirsin canım ya da en kolayı yastık 😊 altını açarken falan başının altına koyarsın 🌸
Nskyhn Minigim38 kendin yapamaz misin ki benim annem çarşafı ona göre dikti içini doldurdu sonra her yerinden dikti. Ya bana demesi kolay ben de beceremem ama yapabilirsen diye söylüyorum yanlış anlama 🤗 ya 4-5 tane var yazmışsın neyse birine ver daha iyi 😂