Gulsenkrc Sat a göre 9+6 ultrasyona göre 8+6 ve ben son 4 gündür çok halsizim ve sürekli uyku hali ara ara kasıkta ağrı sizler bu günleri nasıl geçirdiniz nasıl enerji depoladınız ?
ikizlerimveannesi Gulsenkrc sürekli yattım 😬 zaten o haftalarda bulantı kusmadan hiçbir şey yiyemiyordum çok halsiz kalıyordum bazen yürüyüşe çıkardık 5 dk sonra annemle eşim koluma girip beni eve sürüklerdi Allah’ım ne günlerdi ama zamanla geçiyor gerçekten 😌
Benay Gulsenkrc yatarak 😂😂 yok Anam halsizlik bir girdi mi hiç bişey fayda etmiyor istediğin kadar enerji veren meyve sebze ye malesef dayananacaksın 12 haftadan sonra geçiyor o halsizlik 20 haftada tekrar geliyor en azından bende öylr oldu
deletedmom734 Gulsenkrc enerji depolamak yok artık tatlım:) evdeysen çalışmıyorsan bol bol dinlen gÜzel beslenmene bak...yatarak yapılacak aktivitelere yönlen😁 dizi film kitap ne olursa
Gulsenkrc deletedmom734 Benay ikizlerimveannesi vallahi bende bütün gün yatıyorum inş dediğiniz gibi geçer çünkü yemek yapmaya dahi mecalim yok😂