Mucizem_00 Kullanan var mı ablam önerdi bunu yegenımde kullanmıştı pişik falan olmadı bende alaym diyorm uygun da primaya benziyomş
Pamugum02 Mucizem_00 ben ilk cocugumda uzun bi süre hep onu kullandım cok memnundum hemde baya uygundu , taşırme pişik falan hc bsy yapmadı
N3F3RT4RI Mucizem_00 ben kullanıyorum çok da memnunum. bir deneyin isterseniz, bebeğe göre değişiyor bezler
uykusuzbirben Mucizem_00 ben kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım çok fazla sızdırıyo pişikde yapmıştı.bebekten bebeğe değişir tabi bu durum.denemek lazim
Meleklerimm11 Bende bez arıyorum prima kullanıyordum ama cok pahalı oldu artık o prayı ona vermek istemiyorum
Mucizem_00 Meleklerimm11 hatta prima da taşma da olıyor dedi minies cok memnun kaldık primaya 10 basar dedi ben deneyecgm bide arkadasım bimin bezi sini de öneriyor, ama önce migros minies deneyecgm sizde aklınızda bulunsun yorumlar da cok iyi cok uygun fiyatı
N3F3RT4RI Mucizem_00 evet denedim, ıslak mendili de güzel kullanılabilir. sarı paketli olanlardan kullanmıştım, ancak kapağı olmadığından biraz zorlandım. sleepy nin ıslak mendilinden kullanıyorum.
N3F3RT4RI Mucizem_00 kaç kilo bebeğiniz. benim kızım 3200 doğdu ben 2 numara kullandım 1 paket, sonra 3 e geçtim. 3 ten de sanırım 4. paketteyim. kızım 6 kg şu an 4 numaraya geçeceğim.
Anneolmak188 Mucizem_00 kız arkadaşım çocuğu doğduğundan beri onu kullanır çok memnun fiyatıda diğer bezlere göre uygunmuş