XKelebekx Alışveriş kaçıncı ayda yapılır ben yatak takımı beğendim 4 aydayım almak için çok erken biliyorum ama almazsam da hergün zamlanıyor ne yapmalıyım
Mucizem_00 XKelebekx yo yo erken degil başlayın bence 6.ayımdaym odası tmm ama yatak bende almadm daha anne yanı alcm, ana kucagı falan alcm kendime almadm onlar duruyor falan filan bez ıslak mendil bunlar kolay Bi siparişe bakıyor zaten
HavvaSonmez03 XKelebekx 5 aylık oldum daha cinsiyet öğrenemedim öğrenimde alışverişe başlim diye düşünüyom 🤦🏼♀️
meri01 XKelebekx ben de aynı düşüncedeydim günden güne fiyat artışı olduğu için cinsiyeti netleşince 4. 5. Aydan sonra hemen almaya başladım oda takımı beşik bebek arabası ilk bunları aldım şuan daha da yüksek fiyatları. İmkan varsa erken almakta fayda var
Nskyhn XKelebekx canım ben 11.haftada bebek arabası puset ana kucağı beşik almıştım. 28.haftada kendi ihtiyacimdan mama sandalyesine kadar her şey hazırdı. İyi ki almışım. Fiyatlar artıyor. Bı de şimdi surekli yatıyorum uğraşmıyorum
KayraVeAnnesi_06 Valla geç değil ben 3.aydan başladım hergün zam geliyor unisex şeyler yada büyük eşyalarını alabilirsiniz bende ilk bebek arabasını aldım