Sehernurr Hala bir doktorum yok. Ortadogu hastanesindeki kadın doğum doktorları ve hastanenin iyi olup olmadığı ile ilgili bilgi almak istiyorum.. teşekkür ederim:)
Bukett- Sehernurr benim paketim var 36 haftalığım hastane güzel bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar ama paket içeriği bence yetersiz 10 muayene hakkı var pakette benim muayene hakkım bu gittiğimde doldu 300 lira muayene ücreti vermek zorunda kaldım malesef doğum dahil pakete ama sezeryan olursaniz anestezi ücreti ödüyorsunuz dahil değil
KayraVeAnnesi_06 Kardeşim orda doğum yaptı memnun olduğu İçin , şimdi bende gidiyordum orda takipliyim Gayet güzel temiz bir hastane ilgi alakada güzel
KayraVeAnnesi_06 Sewal0638 Ben 4 ay önce yaptırdım 9.250₺ herşey içindeydi Sadece doktor başka bölümlere yönlendirirse ayrı bir ücret ödeniyor birde her muayene de 15₺ katkı payı alınıyor şuan için güncel fiyat nedir bilmiyorum
Bukett- Sehernurr 10 muayene, yapılan tahliller kan idrar vs. İkili üçlü tarama ayrıntılı ultrason doğum şeker yüklemesi doğumdan sonra 1 gece yatış oda süslemesi