HurremSultan afrAybars ben hiç ağrı sızı olmadan yatış yaptığımda 4 5 cm di. Daha sonra minik minik ağrılara 6 7 cm kadar açıldı. Ama tabi suyum patlamisti
afrAybars HurremSultan 6-7 cm olmuş canım benim o saatten sonra suyun gelse de olur bence zoru gitmiş evelAllah ☺️
Ozlem2206 afrAybars mümkün gün boyu fıldır fıldır gezdiğim günün gecesinde suyum geldi hastaneye gittiğimde 5 cm açılma var dedi ebe ben şok😂
Rubycikolatam afrAybars bende normal kontrole gitmistim 4 cm açiklik var doguma alicam dedi dr.nedeni bence agri esigimin yüksek olmasi.yani agri olur ama ben hissetmedim
canserko afrAybars inşallah gönlünüze göre olur bende ikinciye geneyim suan 23 haftalık. Seyri ilk hamileliğime göre o kadar farklı ki İlk hamilelikmiş gibi acemiyim vallahi
afrAybars canserko bende aynı öyleyim canım 2.gebeliğim o kadar farklı ki herşeyi ilk yaşıyorum sanki o yüzden merak ediyorum ve farklı hissediyorum ☺️
afrAybars HurremSultan sağlıkla kucağımıza alalımda canım benim gerisi önemli değil doğumda geçip gidiyo çok şükür 🤲