Kavakyellerihercai doğumdan 1 hafta önce sancı gibi karın ağrılarım başladı ve nst’ye ve çatı muayenesine alındım acilde. 2 cm’e yakın açıklık ve Nst’de sancılarım çıkınca doktor 2 gün yatış verdi, 2 gün içinde ciğer geliştirici ve sancı kesiciler vuruldum. 2 günün sonunda doktor her gün nst’ye geleceksin dedi ve böyle 5 gün gidip geldik, nst’lerimin sonucu pek iyi değildi bebek aktif değildi, aşağıya baskı yapıyormuş çünkü. Sonra bi baktım hareket hissetmemeye başladım bebekte, o gün işte gece acil sezeryana alındım. Ciğer geliştirici vurulduğu için şanslıydık kilo olarak da iyi doğmuştu, doktor toparlar dedi küvöze aldı. Bu süreç çok zor onun kokusunu bile bilmiyordum. Doktor ne zaman çıkacağı hakkında zaten net bilgi vermiyor, bebeğin toparlamasına bağlı. Küvözde kaldığı 1 hafta sanki bebek yanımda gibi 2 saate bir süt sağdım hastaneye yolladım, o yüzden sütüm de artış oldu çok şükür. Bu pazartesi taburcu oldu, yeni tanıştık bebeğimle. Aynı hafta arkadaşımda 34 haftalıktı ve eşi ayrılmış karnında o da acil sezeryana alındı ve onun da bebeği 1 hafta kaldı küvözde. Merak etmeyin min. 1 hafta max. 10 gün çıkar. Sağlıkları iyi olsun da orda kalsın diyorsunuz bi müddet sonra. Çok geçmiş olsun sizede, atlatacaksınız bunu 🙏🏻