H-nurr Kızlar 32haftalık gebeyim sol tarafında karnımın altında pıt pıt atıyor neden oluyor çözemedim uzun zamandır oluyor ara ara bilenler cevaplarsa sevinirim 🤭😊
ilhaninannesi H-nurr bende de aynı yerde uzun zamandır var geldi mi gitmiyor sanki 5-10 dk hıçkırıyor 😅pıt pıt 🫶🏻
yigitinannesiiiii H-nurr aceba yediğimiz şeyin tadı hemen gidiyormu bebeğe ben genelde süt içtiğimde yada yoğurt yediğimde bi hıçkırık tutuyor bizimkini 😂
H-nurr yigitinannesiiiii ayy bende çok merak ediyorum ama direk gitmiyor diye biliyorum belkide hissederler benimki de bişyler yiyip yatınca yapıyor yataga bi geçiyorum tekmeler hıçkırıklar havada uçuşuyo😅😅
Gulergulmez yigitinannesiiiii benim bildiğim yediklerimle alakası yok hıçkırığın, akciğerleri gelişmesi için egzersiz yaparken sularından yutarlarmış, o da diyaframı etkileyip hıçkırığa sebep oluyormuş. Ben her hıçkırdığında aferin yavrum çalış çalış diyorum😂
H-nurr eylulicten evet evet seninde öyle mi oluyor çünkü bebegin hareketi tekmesi gibi degil onları ayırt edebiliyorum artık 😅
yigitinannesiiiii H-nurr bizimkide öyle doğduğunda bu kadar hareketli olurmu acaba bazen gözümü korkutuyor diyorum ilerde böyle hareketli olursa nasıl yetişcem peşine arkamı dönmeye gelmez😂
Busra986532 3-4 defa bende hıçkırığını yaşadım. Pıt pıt düzenli atıyor sonra kesiliyor. Hıçkırık dediler banada o kadar komikti ki…
H-nurr Busra986532 bende bir aydır faln yaşıyorum yani çok garibime gitti ama böyle çok hoşuma da gitti yani dediigniz gibi komik çok tuhaf 😅 ne olduğunu da anlamadım başta şimdi öğreniyorum
eylulicten H-nurr bazen evet icten geliyor boyle titreme gibi demekki hickirikmis. Tekmeleri daha sert zaten disardan goruluyor 😂 bende diyorum bu icten gelen ne 😂
H-nurr eylulicten benimki şu aralar daha çok yapmaya başladı evet tekmeleri belli oluyor artık dışardan da sizin kaç haftalık bende burda ögrendim hıçkırık oldugunu 😅
H-nurr yigitinannesiiiii ay haklısın bende nasıl yeticem diyorum maşallah çok hareketli bide hep yatıp dinlenicegim zaman hareketleniyor doguncada mı böyle olur diyorum çok yaramaz olucaklar galiba 😅😅
yigitinannesiiiii H-nurr Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin sonrasındada kolaylık versin inşAllah 🙏🏻 😊
H-nurr eylulicten evet kuzum keşke hemen dogsun istiyorum artık bi an önce kucagımıza alsak ama daha zamanımız var 💖
yigitinannesiiiii Gulergulmez yaa teşekkür ederim canım bilgi için aslında okumuştum bu dediğinizide insan bazen aceba yediğimiz şeylerde etkiliyormu diye düşünüyor 🥰