minikmucizemmmmmmm Bazen su geldi sanıyorum sızıntı şeklinde, sonra gidiyorum afedersiniz çamaşırım, alt eşofmanim ıslak oluyor ama çok kötü kokuyor 😳 acaba idrar mi ? Akıntı mı?
Elisarli minikmucizemmmmmmm bunu anlamanın tek yolu doktora danışmak bende suyum geliyor sanıp gittim doktor suyun gelmiyor bence suyun gayet iyi ama içinde şüphe kalmasın dedi alttan baktı gerçekten su değilmiş akıntım artmış sadece
Fatma0090 minikmucizemmmmmmm idrarda olabilir enfeksiyon da olabilir doktorunuza muayne olunuz ihmal etmeyin enfeksiyon cok riskli bi durum hem erken doğuma sebep oluykr hem bebege de gecebiliyor
minikmucizemmmmmmm Elisarli suyum gelmiyor biliyorum zaten canım akıntı mı idrar mi onu çözemedim 🤷🏻♀️
sumeyyepy Bebeğin kanala girdigi nasıl anlaşılır diye araştırdığımda akıntının aşırı artması diyordu sadece internet bilgisi bilemiyorum, doğum haftaniz yaklaşmış akıntı normal olabilir
minikmucizemmmmmmm Fatma0090 aman Allah korusun canım Perşembe randevum var muayene de söylerim artık
Esmadutar Fatma0090 aşırı derece yanma oluyo bende idrar yollunda 36+3 üm yarın kontrolüm var hemde ikiz hoca acil alır mı acaba
Fatma0090 Esmadutar yanma varsa artmış enfeksiyon ilac verir kuzum Rabbim vaktinde sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻