Esrakky Selam kızlar 36+1 oldum ama 34. Haftamda acılmam sancılarım oldu her nstde cıkıyor sancım bel agrım cok kotu zaten sureklı ilaç kullanıyorum sancıyı durdurmak için ama artık dayanamıyorum 😢 bebegi bacağımın arasında hissediyorum bel karın agrım cabası ayagımda sinir sıkışması oldu zaten yuruyemiyorum bir yandan hemen sezaryan ile almak istiyorum bir yandan acaba daha cokmu küçük diyorum anne yüreği işte kilo alsın daha diyorum ben şimdi ne yapayım kızlar siz söyleyin 🤷♀️
Happypregnant Esrakky doktorunuz söylese daha iyi olur sanırım ;) aynı gündeyiz kasılmalar arttı , bel ağrısı şiddetli gerçekten ama dr a gidip öğreneceğim artık, siz de sakin olun dinlenin bol bol umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza
Yenidilek Esrakky Bekle canım hepimiz aynı durumdayız. Anne karnındaki 1 gün dünyadaki 100 güne eşit o geleceği zamanı bilir zaten sende dayanmaya çalış gelişimini tamamlamalı
Yenidilek Esrakky açılman da varsa en azından 38. Haftaya kadar bekle ne mutlu ki sana açılma var en azından doğuma kadar dinlen iyice. Sezaryen düşünme bence normal doğum gibisi yok.
Birminikcivciv Esrakky Ne ilacı kullanıyorsun benimde riskim bar sabah akşam sadece fitil kıllanıyorum 🥺
Esrakky Happypregnant Amin inşallah doktorum benim kararıma bırakıyor sezaryan olacagım için çok kafam karışık acaba olayımmı beklim mi ? Bilemiyorum
Happypregnant Esrakky demek ki tehlike arzedecek bir durum yok . Sabredin dinlenin az kaldı biraz daha dayanın yine hayırlı olan hangisiyse o olsun sizin için, sezaryen yada normal ; önemli olan sağlıkla doğsun
Esrakky Yenidilek Mecburi sezaryan olacam çunku 2 tane dermoid kistim var sezaryan sırasında alınacak 🥹
Esrakky Happypregnant Evet cok haklısınız bazen psikolojik olarak çok yıpranıyoruz işte elimizde degil malesef ki