Aysgul_cn Merhaba arkadaşlar 26 haftalık hamileyim ve decavit ve feramat dışında bi ilac yada vitamin kullanmıyorum. Sizler kullanıyor musunuz doktorunuzun önerdiği başka bise varmi
Tgb_123 Aysgul_cn yani burdan ilaç sormak çok yanlış herkesin bünyesine kan değerlerine bebeğin gidişatına senin gebeliğine göre ilaç veriliyo herkesin ilacın aynı olmaz ben de senin gibi doktoruma sordum dedim 6. Ayda herkes magnezyum kullanıyormuş ben niye içmiyorum onu içmen için bi sebeb yok çünkü dedi öyle düşünün
caglanigar Aysgul_cn decavit içerisinde tüm mineral ve vitaminler var neredeyse zaten. Ekstradan bir şey kullanmaya neden gerek olsun ki?
Merve201119 Aysgul_cn regenesis max kullanıyorum ben gyno ferro sanol Demir ilaci benexol b12 vitamin ve magnezyum kullanıyorum 26.ci haftadayim bende
Aysgul_cn Tgb_123 burdan birisi şunu içiyorum derse gidip almak için sormuyorum bunu sorma sebebim bi süredir kontrollerime gidemedm tayin nedeni ile doktorda bulamadım karmaşa dönemi yaşadım yani. Eksigim varmi acaba diye endişe duydum bilmem anlatabildim mi yinede teşekkürler
Dlkzz Merve201119 b12 vitamininizi kaçıncı ayda kullanmaya başladınız. Ben 7. Haftadayım 245 çıkmış ama doktorum normal dedi ilk gebeliğim bilmiyorum.
Aysgul_cn Merve201119 magnezyum ilk aylarda kullandim 1 ay o kadar. Yine ilk aylarda d vitamini ve folik asit kullandm. 3 aydır falanda decavit feramat başka bise kullanmiyorum bnde. Kullanma meraklısı da değilim de doktor sıkıntısı yaşıyorum onun endisesi bndeki
Merve201119 Dlkzz ben şuan 26 haftaligim ben normalde kullanmiyordum tahlilde değerim düşük çıktığı için verdi benim değerim baya düşüktü 96 çıktı b 12 vitamin değerim o sebeple sizinki bana göre çok yüksek
Serap-Yigit Demir ilacı ve d vitamini kullanıyorum sadece. Doktorum başka bir şey de vermedi. Demirim düşük pekmez ve ceviz ye dedi sadece. O kadar. Çok istedim havalı bir multivitamin, omega 3 falan ama gerek yok ilaç yüklemeye dedi 😂ilkinde de kullanmamıştım
Aysgul_cn Serap-Yigit ihtiyac yoksa çok güzel. Bazıları 6 aya kadar d vitamini kullanıyormuş ben hiç kullanmadm doktor vermemisti
Serap-Yigit Aysgul_cn ihtiyacım var aslında. Değerlerimin çoğu düşük. Ama doktorum gerek yok diyor. D vitamini ferritin Demir bağlama falan derken hepsi düşük. Demir ilacı yetmiyor. Omegayı balıktan al, yeşil yapraklı sebze ye fasülye ye dedi. Kuru fasülye.
Serap-Yigit Aysgul_cn söyledim bir kaç defa. Balık yiyemiyorum. Taze balık severim dedim. Sebze yiyemiyorum dedim ama yok. Yeni doktora randevu aldım belki bu bir şey verir