LamiyaCetinkaya Kızlar bu aralar çorap örmeye sardım. Şimdi ipimin rengi bu Modelleri aşağı bırakıyorum, aslında farklı model öneriniz varsa onu yorumlara atarsanız sevinirim. Çok kararsızım, bakalım güzel öneriler olsa yarın ona başlıyorum.
yigitinannesiiiii LamiyaCetinkaya ayyy çok güzel olmuşlar elinde baya yatkın sanırım ellerine sağlık🥰 sen ördün demi bunları
Cherry95 LamiyaCetinkaya böyle güzel yetenekleri olan insanları öyle kıskanıyorum kiiii. Keşke benim de yeteneğim olsa :(
LamiyaCetinkaya yigitinannesiiiii Yaa bunlar aslında örnek fotoğraflar, kendi ördüğüm çoraplar değil. Yeni modeller denemek istiyorum 🙈
LamiyaCetinkaya Bu çorabı daha bugün bitirdim, sade ördüm baya güzel oldu bence ama bir model denemek istiyorum bu sefer 🎉
yigitinannesiiiii LamiyaCetinkaya yaaa bende sen ördün sandım bu modelleri deneyebilirsin çok güzeller
LamiyaCetinkaya yigitinannesiiiii hepsini deneyeceğim ama şuan için karar veremiyorum 😍 hangisini daha çok beğendin? Bu arada ben zaten örgü tasarlıyorum, birkaç modeli beğenirsen onu tek çorapta yaparım, hep satıyordum ama kendime yapıcam bunları 😁
yigitinannesiiiii LamiyaCetinkaya sondaki pembe çok hoş ama ilk fotodaki gri ve pembe olanda diğerlerine göre daha kolay gibi duruyor yapması 🥰bence 3 modelide dene
LamiyaCetinkaya yigitinannesiiiii Ben de sondaki pembeyi beğenmiştim en çok 😍 diğer pembedeki model ile bunun boyun kısmı birleştirilebilir sanırım
LamiyaCetinkaya Bu arada kızlar üsenmezseniz internette örgü çorap modelleri yazıp aratırsanız bir sürü örnek çıkıyor, beğendiklerinizi bana atın 😍
LamiyaCetinkaya Ormanmeyvelii Zevklerimiz çok uyuyor ya 😍 bunları ben de favorilemiştim. Zamanla hepsini örmeyi planlıyorum ama şuanda hangisini seçicem off👀