DevriminAnnesi Haftamıza girdik 00:00 da ,bu ikinci üç kez oldu az önce yine oldu.. Çarpıntı başlıyor midem bulanıyor basım dönüyor soğuk soğuk terliyorum normal mi bu? Durup dururken oluyor..
Zuzuu86 DevriminAnnesi bende de kalp çarpıntısı oluyodu doktor tahlil yaptı açlık şekerim dusuk çıktı ondan demıstı..
Su4835 DevriminAnnesi tansiyon düşüklüğü var bende bu belirtiler onu gösteriyor gibi.şekeriniz de düşüyor olabilir.kendinizi aç bırakmamaya sıcaklarda çıkmamaya bol sıvı almaya özen gösterin.bide tansiyon ve şekere muhakkak baktırın🙏🏻Geçmiş olsun 💐
Su4835 DevriminAnnesi özellikle uzun süre sırt üstü yatmamaya çalışın.bu belirtiler baş gösterdiğinde hemen oturun ve ayaklarınızı yüksekte tutun
Duygugulmz Tansiyonunuz düşüyor olabilir yada sekeriniz de dusuyo olabilir ikisinede baktirmak gerek ikisindede olur bu belirtiler
DevriminAnnesi Duygugulmz tansiyonum normal çıktı geçen hafta ama dediğiniz gibi şekerim düşmüş olabilir 🥹
Zuzuu86 DevriminAnnesi kahve çay bunları tüketme roka dereotu ye demıstı bol bol gerçekten onları çok tükettim ve kahveyı tamamen çıkarmıştım 2 ay düzenli tekrar yaşamadım o carpıntıları hatta korkmuştum ben kalple ilgili bısey dıye şeker olucagı hıc aklıma gelmemıstı..
-kbra-12 Aynı şikayetler bende de var troid hormonum fazla çalışıyormuş ilaca başladım bu yüzden sizde bi baktırın derim ❤️
Dark DevriminAnnesi tansiyon düşmesi bu, kansızlık da olabilir ama zaten ona bakılıyordur. Olunca biraz gözünüzü kapatıp dinlenin dönem dönem oluyor