Evin45 35 haftalık hamileyim 1 saattir şiddetli sırt ağrısı karın sertleşmesi ve mide bulantısı çekiyorum uzanınca azıcık kusup geri yutuyorum hastaneye gitmelimiyim bilemiyorum
Burcu-2634 Evin45 yani korkutmak istemem ama bizim gelin de kusmayla acil sezeryana alındı meğer bebeğe kordon dolanmış her ihtimale karşı bi doktora gitmen için rahat eder hem kusura bakma korkutmak istemem gene de
Edabykl Evin45 35+0 iz bizde karnimda asiri sertlesme var ve uyurken birden mide suyum ağzıma gelip geri yuttugum oluyor geceleri bel agrimda fazla
Evin45 hilalhanim bende bilmiyorum hiç bugüne kadar normal kontrollerimin dışında doktora gitmedim ağrılar oluyordu 1 saat sonra geçiyordu
Evin45 Burcu-2634 şimdi kayınvalidemle biraz dışarı çıkıp yürüdük sırt ağrım hafifledi ama midem hala çok kötübiraz daha beklicem geçmezse gidicem hastaneye
Evin45 Edabykl aynı sıkıntıları yaşıyoruz bende 35+0 haftalığım daha önce ağrı ve bulantılar oluyordu ama bu derece ilk defa oldum
Edabykl Evin45 yani suanlik bi sıkıntı gormedi doktor yeni kontrole gittim carsamba gunu bidaha gidicem olsa kesin söylerdi