Hllaygun Arkadaşlar 35. Haftam biter bitmez doktora nst ye girmiştim , kontrol için doktorun yanına girdim boyu 52 cm kilosu 3167 gramdı . Haftasına göre önde bu sıkıntılı olur mu acaba fazla büyük gibi 😬
yigitinannesiiiii Hllaygun MaşAllah selvi boylu bişey olucak sizinki umarım hastane çıkışlarına girebilir😂
minikmucizemmmmmmm Hllaygun hiç sorun etme canım benim bebiste 51,5 cm di kilosu da baya yerindeydi 36+2 de iri bir bebiş gelecek sadece dedi doktorum sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle 🌸
Edabykl Hllaygun yani dogdugu an genelde 52 cm oluyolar ama seninki az daha uzun olacak demekki çünkü yenidogan kıyafetleri de 52 cm oluyor 🙈
Minigim38 Masallah acaba ne yediniz ictiniz uzun olması icin bizim biraz koyumuz kısaymış 🤭minyon olacak
Hllaygun Minigim38 valla bende kısayım babası da normaliz yani nasıl uzun oldu anlamadım, cacık , muz , yumurta , ceviz , salatalık hergün muhakkak bunları yedim birde meyve çok yedim .
Edabykl Hllaygun Ama bazen ultrasonda yanilma olabiliyor boy ve kiloda belkide tam 52 cm de dogabilir
Mlkysf Hllaygun benim kide 34+1 de 52 cm di 38 haftayla uyumlu dedi doktor kilosu da 2780 kg dı hiç kiz gibi değil çıtı pıtı bisey olmayacak galiba 😅
Mlkysf Hllaygun doktor bir anormallik gormedi sadece hamur işi ve tatlı dan uzak dur fazla kilo almasın dedi 😀
Misssitare Hllaygun biz de bugün 35+0 olduk 2900 gr 49 cm idi. Bakalım doğuma kadar kaç olacak. Doktorların yanılma payı oluyor malesef.