ayla__ Kızlar hamilelikte pişmiş sosis yenir mi internette asla yemeyin hayatınızdan çıkarın vs diyolar .
Erva1234 ayla__ 1 2 taneden hiçbisi olmaz iyice pişirin bide hergun yemeyin bana çok saçma geliyo şunu yemeyn bunu yemeyn her şeyi fazlası zaten herzmn zarardır az yersen nolablrki
yozgey ayla__ sosis yapılında o kadar çok artık et/tavuk kullanılıyor ki inanamazsınız. Kıkırdak bile koyan var. Asıl harcın içine okadar çok nitrit/nitrat tuzları konuyorki ve koruyucu konduğu için doktorlar tavsiye etmiyor pişirseniz bile. Haa canın çok mu çekti 1-2 çatal al geç daha fazla yeme.
Adeninannesiii ayla__ bence normalde bile yenmemesi lazım arkadasım yapılışını izle ve bir daha yeme 😂
Begumhan Toksoplazma testim negatif oldugu icin 9 aydir agzima surmuyorum islenmis gida sosis, salam, sucuk. Riske atmayin derim.
ayla__ yozgey ya ben daha önce evime hiç sokmadim yemegide sevmiyorum ama bugün eşime aldırdım iki gündür yesem mi yemesem mi düşünüyorum şuan canım çok çekti ama yine tereddütteyim
Limonzeytin ayla__ sucuk,pastırma,sosis pişirilerek yiyeblrsnz çiğ yenmez.he şu var abartmadan yemek en makulu tabi.
Tgb_123 ayla__ öyle diyorlar çünkü çok zararlı onun için Özel testler yapılıyor bilmem doktorunuz yaptı mı ama lütfen burda ben yedim bişey olmadı ohoo her gün yedim bişey olmadı diyipte yemeyin lütfen herkesin bünyesi gebeliği başka sonuçta sosis salam tarzı şeyler bırak gebeliği normalde de çok çok zararlı 9 ay evlat için bende dayanırsınız yememeye 🪬
Aselinannesi3 ayla__ sosis, sucuk vs yiyemiyorum midem bulanıyor. Postu okuyunca dahi oldu😂 çokta severdim önceden çok garip duygular içersindeyim.😂 canın çektiyse ye 1 2 tane sıkma kendini