Havva34 40+1 haftalık hamileyim karnım top gibi sertleşiyor şuanda vajinamda fazlaca ağırlık 6 gün önce felan iç çamaşırımda lekenme olmuştu
Momanne06 Havva34 yakında bebisiniz gelir benimde ilk oğlumda 39 +4 de sancıları başlayıp sertleşme başlayıp ardından kahverengi lekelenmeler çoğalmıştı 2 cm acıkligim olmuştu ama ben sezeryan oldum
Meryyyy35 Havva34 canım belki doğum basliyodur lekelenme de Nisan olabilir bir kaç güne kucağına sağlıkla alırsın inşallah 🙏
Havva34 mhrmom ilk hamileliğim böyle yazınca heycanlandim acaba acile bı gitsem mi carsamba günü randevum var ama o zamanda 40+4 olacak
Havva34 Momanne06 benim bir sefer lekelenme oldu sancı tarzı bişey yok ama içerde assagi tarafta biseyler oluyor
mhrmom Havva34 sancın yoksa randevunu bekleyebilirsin yine de yanlış bir şeye yöneltmek istemem için nasıl rahat edecekse öyle yap
Havva34 mhrmom 😂😂😂 bayılmıyorum ki zırt pırt gitmeyi hiç sevmem ki bencede kırayim dizimi oturayım sonuçta ortada ne sancı var ne su 😂
Havva34 mhrmom ilk olunca daha öncede bı sertleşme olduğunda bı heycanla gittim bişey yok normal diyince bı tuhaf olmuştum boşu boşuna heves etmiştim