Aysee95 Kızlar merhaba ben dün keseyi görmeye gittim hamileyim 9 gün öncesi bi nokta gözüktü dün iki tane kese içinde bebek var ama birisi küçük kaybolabilir yinede bilemeyiz dedi böyle durum yaşayan varmı aranızda bilgilendirirseniz cok sevinirim
Gamzesaa Aysee95 bana da öyle denmişti, ilk kontrolde ikinci kesenin myom olduğunu söyledi doktorum sonraki gittiğimde keseydi ama tek gebelik olarak devam edebilir kesenin gelişimini izleyelim dedi.çift yumurta ikizi oğullarım var şimdi
Minikveannesi123 Aysee95 bende suan ikizlere hamileyim tek yumurta ikizleri ama lekelenmem var çok korkuyorum dua eder misiniz birsey olmasın evlatlarıma 14haftaligiz
Aysee95 Gamzesaa ay cok şükür ya cok sevindim sizin adınıza inşallah bende aynı şeyi yaşarım cok teşekkür ederim içim rahatladı biraz
Hale29 Minikveannesi123 hic bisey olmaz allahn izniyle benim 6. Haftada kanamam basladi 17+4 oldum daha ilk defa bugün leke ve kan gelmedi dr un takibinde olun mutlaka progestan igne ,fitil ne onerirse kullanın rabbim izin versiyse hic bisey olmayacaktır saglikla gelecektir 🤲
Aysee95 Minikveannesi123 Rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim izin verdiyse hiçbişey olmaz içinizi ferah tutun