Mello29 Beyzanurekici Yok hayir hastanede yapiliyor mu bilmiyorum ben özel klinikte yaptirdim 2li test 3lü test yaptirmak istemedim
Anneada humeyrasmother bize de erkege benziyor dedi ama tam kesin degilmis 4 haftaya kadar sabretcez 🥲
Preg_92 Benim de 13+2 yarın randevu var bakaceğiz ne dicekk gerçi biz öğrenmicez arkadaş talebi üzerine cinsiyet partisi ayarladık evde😂
_orhanbusra01 Smyye0303 bizde 12+2yiz 21 Mart doğum, yarın ikili test için gidecem cinsiyet söyler mi acaba diye çok merak ediyorum 🥰🥰
Beyzanurekici _orhanbusra01 bana söylemediler ben sordum dayanamadım büyük ihtimal kız dedi emin olamadıkları için veya görmezlerse söylemiyolar sanırım
_orhanbusra01 Beyzanurekici ihtimalli söyleyince sevmiyorum parti yapmayı düşünüyoruz bizde o yüzden kesin değilse hiç soylemeyin diyeceğim bend doktora ☺️
Ferdaklg 13 mart bizimkiside 13+2 ama daha cinsiyet belli Değil 16 haftalıkken gidicem inşallah belli olur 😇
Aaslii Smyye0303 Mart başı doğumum sezeyan olacağı için 11+5 de kıza benziyor dedi genetik test yaptırdım nift ayni gün 4 gün sonra sonuç geldi kız cinsiyetimiz
Aaslii Beyzanurekici her ilde doktora göre değişiyor pazarlık ve fiyat laboratuvara kalmış 6500 civarı başlıyor ortalama fiyat daha altında da yaptırabilirsin üstünde de 8000 de fiyat aldım araştırdıgim zaman 850 dolar da
Aaslii Beyzanurekici özel laboratuvarlar yapıyor genoks cihazı Türkiye’de en hızlı sonuç onda geliyor diğerleri Amerika ya gönderiyor kani