efsaneana Kızlarım merhaba benim ikinci sezeryanim olacak bu ama ilki sonradan karar verilmiş birseydi öncesi normal doğum gibiydi.Neyse asıl sorum şu 34 haftaligim haftaya gittiğimde gün verirler mi acaba şehir hastanesinde yakın zamanda planlı sezaryenle doğum olan anneler hemen gider gitmez doğuma mi aldılar süreç nasıl di onu merak ediyorum 🙈🙈🙈 şimdiden teşekkürler
Umran__37 efsaneana iki gun once sezeryan oldum sehir hastanesinde benim planli degildi acilmam.olmadigi icin sezeryana alindim. Ama hemsireler olsun hasta bakicilari olsun doktorlar olsun cok ilgiliydi gercekten tek kotu yani yemek yemek verilmiyo hosaf veriyolar 🤣🤣 onun disinda hersey cok guzeldi☺️
1cift1tekannesi efsaneana benimde ikimci gebelik.ilki ikiz olunca mecburi sezeryandı doktorum geçen cuma gittim 36 +2 ydim haftaya gel anestezi ekg yönlendircem gün verebiliriz dedi. 38 haftanın sonu 39 haftanın başında alıyoruz genelde bebeği demişti tabi bebek daha önce erkenden gelip süpriz yapmazsa diye belirtti. Sizin bence erken baya gün vermek için
Doga_deniz Umran__37 öncelikle hayırlı olsun bu konuyla ilgili post açtım ama kimse yazmadı size sorayım dedim o yüzden🙈 ben de sezaryen olcam orda kaç gece kaldınız hemşireler hasta bezi istedi mi doğumdan sonra bi de kan bağışı yaptınız mı söyleyebilir misiniz lütfen 🙈
Adigeseda Bende şehir hastanesinde pazartesi günü sezaryen olucam, 34.hafta tarih vermek için çok erken, ben sorduğumda 39.haftada yapıyoruz demişti zaten doktorlar. Sizede aksi bir durum olmadıkça 38.haftanızda falan verirler bence🤗
Umran__37 Doga_deniz 2 gece kaldim depend istemiyolar orkid istediler kan bagisi mi ilk defa duydum oyle bisey yapmadim olsaydida yapmazdim zaten ☺️
Doga_deniz Umran__37 normal ped mi kullandınız? Benim ilk doğumda ben depend aldım hemşireler hasta bezi istemişti bi de onu almıştım ikisi de boşa gitti gibi oldu o yüzden şaşırdım. Sadece ped koyuyum o zaman ben de 🤷🏻♀️
Doga_deniz Umran__37 efsaneana Üç kişi kan bağışı yapacak yoksa ameliyat iptal bile olur falan dediler bana çok saçma geldi ama hem asistan doktor hem ordaki hemşire ısrarla söyledi yani
efsaneana Doga_deniz ben bebek bezi kullanmayı düşünüyorum 🙈 evde büyük beden bebek bezi var oğlum bezi bıraktığı için onu değerlendirmek istedim inşallah sorun etmezler
Umran__37 Doga_deniz bn depend almistim hemsire ped canim dedi depend icin enfeksiyon riski fazla demisti esimde hemn ped almisti
Umran__37 Doga_deniz kim diyo bunu ya bana oyle bisey soyylenmedi yanimda yatan kadindan da duymadim oyle bisey
Hllkrkrt Doga_deniz bu konuyla ilgili bu hafta bana gün vermediler pazartesi ilk işim sağlık bakanlığına şikayette bulunmak olucak ben insanlardan zorla kan istemek zorunda değilim benim kan grubumuda istemiyor kan grubu farketmez bağış yapılsın yeter diyor bunu üslup güzel bir şekilde belirtmiyor kapıdı getir yoksa gün veremem hayırdır neyin kafası bu bağış oranı çok düştü vatandaşımız kan bağışına teşfik etmeye çalılıyoruz bağış yaptırabilirsen çok iyi olur demeleri çok zor sanki insanı tehtit eder gibi cümleler kuruyolar bide
Doga_deniz efsaneana ameliyat günü alıyoruzya onu iptal edip ameliyata almıyolarmış hiç öyle dedi hemşire. Bi de üç ünite diyo üç kişi bulmak lazım yani hadi bi tüp eşim verir de diğer iki tüpü kimden alıcaz. kardeşlerim falan var ama sigara kullanıyolar mesela o şartları sağlayan insan bulmak da kolay değil. En azından baştan söyleselerdi üç ayda bir eşim verirdi tamamlamış olurduk şimdiye kadar
efsaneana Doga_deniz evet hem baya baya iş görür diye düşünüyorum bir kaç defa mecburen kullandığım oldu hamilelikten önce hem büyük de 😜😜😂
Doga_deniz Umran__37 valla doktor yine söyledi bugün müslüme aslı gürün 🤷🏻♀️ Hallettim bugün iki kişi kan verdi adıma. Kan bağış kağıdını götürmeden gün vermiyolarmış artık
Doga_deniz Umran__37 Evet bana da kullanma demişti. Bikaç kişiden de duydum enfeksiyon olmuşlar depend yüzünden burda yazanlar da gördüm. Kararsızdım ama tamamen vazgeçtim ya almıycam
Umran__37 Doga_deniz ilk defa senden duydum ben canim bilmiyorm. Hakkinda hayirlisi olsun saglikla lucagina alirsin insallah ☺️☺️
Hllkrkrt Doga_deniz evet bana cuma vermedi gün geri gönderdi bende bu yüzden şikayet edeceğim bakanlığa