Tugceonel Kizlar cumartesi gunu aksama kadar karin agrisi cektim.. gaz sancisiydi lavaboya gideyim derken gecmek bilmedi aksam esim eve gelince karnimin agrisi gecmiyo dedim biraz daha bekledik bebiste kasigimda benim zaten iki uc kez kasigima vurumca doktoruma yazdim acile git ntsye baglasinlar bisey yoksada agrin icin serum takarlar dedi acile gittik hic aklima gelmeyen basima geldi ve sancim cikti bu arada 33+2ydik doktoruma ginderdiler ve yatis verin dedi hemen ciger gelistirici yaptilar sanciyi durdurmak icin igne ve serum taktilar butun gece 1 bucuk saat arayla ntsye bagladilar cok sukur sabaha kadar ilaclar etki etti ve sancim durdu doktorum pazar olmasina ragmen bebege bakmak icin geldi ultrasonda bakti haftamiz ileride cikti 2650 kilomuz 47 cm olmus ve 35+1 cikti Allahtan kanala sokmamis kafasini yoksa doguma almak zorunda kalirdik dedi .. zate erken dogum riskimiz var 19 haftadan beri kasikta dogum pozisyonunda duruyor.. buda bize bi dogum provasi olmus oldu 😊😊 size tavsiyem karin agrisi deyip onemsememezlik etmeyin kizlar
Tugceonel Tugceonel kimsecikler postalarima cevap yazmaz oldu halbuki birazcik olsun bilgi olur diye dusunmustum
OznurrTengiz Maşallah bebeğiniz kilosu gayet iyi. Bende cumartesi kasık ağrısı ile gittim nst ye bağladılar sancım yoktu ama ağrım çoktu. Alttan muayene ettiler 1 cm açılmam olmuş. Hemen yatırdılar akciğer geliştirici iğne oldum. Adalat serum nst derken 24 saat kaldım. Evde istirahat verdiler. 31+6 yım bu arada. İlk hamileliğimdede bu haftalarda 1 cm açılmam olmuştu. 36 da doğmuştu. Buda 36 doğacak diye bekliyoruzz hayırlısı artık.