Coolmom Merhaba arkadaşlar, sağlık ocağı tetenos aşısı için çağırıyor yaptırıp yaptırmamakta çok arada kaldım sizler ne düşünüyosunuz??
Yildizim Coolmom ben bugün ikinci dozumu yaptım😊 doktorum da yap dedi her ihtimale karşı ve ne sana ne de bebeğe bir zararı var dedi tetenozun😊 sen neden kararsız kaldın?
mucizemizibekliyoruzz Coolmom yaptır canım hiçbir sıkıntı yok. Yan etki bile göstermiyor. zaten doktorlarda yaptırın diyor ben yaptırdım çoktaan
Miss Bende yaptıracam daha aramadılar 21+1 oldum yarın detaylı var sonra daa gıderım sormaya olmadı unuttular beni galıba
Mervekrgl Yildizim ya bende 27 haftalığım ikinciyi bekliyodum da gitsem yaparlar mı ki geçme gibi Bi ihtimali var mı
Yildizim Mervekrgl bence sıkıntı yok hatta bugün başka bir gebe gelmişti bebek hareketlerini geç hissettiği için bugün geldiğinde 23 haftalıktı ilk dozunu yaptı ikinci dozunu da 27. Haftada gel dediler
Coolmom Bende 21 haftadayım doktorum gerek yok yaptırmana diyince bi muallakta kaldım. Bide çok abartıyolar ağrıdır ateştir v,s o yüzden tereddüt ettim bebeğe bi sakıncası olmuyor dimi?
Yoncaarslan Coolmom valla ben az önce 2. Dozumu yaptırdım geldim hatta doğumdan sonra da Allah nasip ederse 3 doz daha yaptırıp ömür boyu daha yaptırmayacağım.. Yaptırmalısın bence 🙄🙄
Ftmarc Aşının amacı doğum sırasında kullanılan aletlerden mikrop kapmamanız için vücudunuza direnç kazandırmak ne için yaptirmazsiniz anlamıyorum elinizi cam dahi kesse dikiş atilacak konuma geldiğinizde tetenoz yapıyorlar yani amaclari tamamen hastane mikrobundan sizi korumak bence yaptırmalısınız
iremby Coolmom ilk dozunu yaptirdim cok canim acidi. Doktoruma danistim 2.dozunu yaptirmasam cok canim acidi dedim. Tamam yaptirma sorun degil ozelde dogum yapicaksin zaten bizim aletlerimiz steril tetanos bulasmaz dedi. Cok rahatladim.
masisi Benide aramamışlardı ama biliyordum yaptıracagım haftayı doktorumda yaptır deyince ilk dozunu 20. Haftada olmuştum 10 gün sonra ikinci dozu olacağım. Ne zararı olabilir ki aşı sonuçta